Mine områder
Hjelp
Anonymous
Ikke relevant

Elektronisk kontoutskrift i Visma.net ERP og Autopay

av Anonymous
Status: Implementert

Vi forsøker å få kundene til å benytte rutinen for Avstestemmingsutdrag i Visma.net ERP i kombinasjon med kontoutskrift under Behandle banktransaksjoner.

Men det kommer ingen elektronisk kontoutskrift inn fra bankene DNB og Nordea (sikkert flere også hvor dette ikke fungerer) Eneste banken vi har sett laster inn dette er Danske Bank.

Vi ønsker at Elektronisk kontoutskrift skal lastes inn i Autopay og videre inn i Financials på alle klienter som standard. Har laget en sak på dette, men der alt for mye frem og tilbake med bank, kunde og support for å få til dette. Har enda ikke fått det til å fungere for DNB eller Nordea.

 

Det vi ønsker er at dette legges inn som standard på alle klienter som kjører Autopay, dette må gjøres av Visma som standard og må eventuelt legges til i skjemaene hvor man bestiller Autopay i bankene.

 

Får vi til dette har vi bankasvtemming på plass for alle i Visma.net Financials 🙂

Mener derfor at dette er veldig viktig og kan få automatiseringen i Visma.net enda et hakk opp.

 

mvh Steinar  

5 Kommentarer
OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

For å sikre best mulig oversikt over hvilke ønsker og idéer flest ønsker, er det viktig å se hvor mange som har de samme behovene. Oppfordrer derfor alle til å stemme om de synes dette er en god idé

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous

Meget bra om det lar seg gjørers, kan man få inn bankenes fakturaer på gebyrer in som leverandørsfaktura i tillegg så eralt tip top.

Mantena_AS
CHAMPION *
av Mantena_AS

Bankavstemming i Visna.net Financials er oppskrytt!

Vi har SEB bank og får lastet inn alle bank transaksjoner i Visma, men å stemme av dem mot kunde og leverandør reskontro er ikke mulig, der det er valutadiff eller der en utbetaling til en leverandør skal krysses mot flere utg. fakt.  dermed er vi like langt.

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous
Status changed to:

Hei,

 

Vi hadde tidligere problemer med å få inn elektronisk kontoutdrag inn i Visma.net ERP for DNB. Dette er nå løst. 

Detaljer vedrørende oppsett av elektronisk kontoutdrag finner du her (og hvilke banker som leverer dette og bestilling av det).

 

Her finner du info om bankavstemming i Visma,net ERP generelt. Skulle det forsatt være spørsmål vedrørende dette er så anbefaler vi at supportkontaktpunkt kontaktes (f.eks hvordan valutadifferanser kan behandles). Det har også kommet funksjonalitet vedrørende å dele opp innbetalinger - les mer om det her.

OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Implementert

I og med at det opprinnelige ønsket er løst - så endres status på denne til løst

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"