Mine områder
Hjelp
Anne Marie Reilstad
CONTRIBUTOR **

Mulighet for å redigere mva-kode i "oppdater leverandørbilag" når det er flere konteringslinjer

av Anne Marie Reilstad (Oppdatert ‎17-02-2022 12:47 av Runar_Gulbrandsen VISMA )
Status: Akseptert - Planlagt

Når man sender en faktura ut på flyt med en konteringslinje så hender at det at denne er splittet opp i flere linjer når den kommer tilbake til «oppdater leverandørbilag». Sånn som det er nå så følger de andre konteringslinjene avgiftskoden for linje 1, da de neste linjene kommer inn som linje 1.1, 1.2 osv. For vår del er det ikke gitt at man skal ha lik avgiftshåndtering for alle linjene. Det er ofte slik at en linje skal ha forholdsmessig fradrag, en linje skal ha fullt fradrag og en annen linje skal ikke ha fradrag for mva i det hele tatt. Feltet avgiftskode er i disse tilfellene låst og man får ikke endret den i dette bildet. Løsningen blir da å eksportere konteringslinjene til excel for så å importere dem igjen. Linjene endrer seg da til linje 1, 2, 3 osv og avgiftskoden blir da tilgjengelig for redigering. Dette ansees som relativt tungvindt.

5 Kommentarer
agutvik
PARTNER
av agutvik

Det er mange godkjennere som skulle ønske at avgiftskode var redigerbar i Approval også. Det varierer veldig hvor dokumentkontrollen ligger i en flytprosess og om det er satt opp automatisk oppdatering av dokumenter etter at de er godkjent eller ikke.  Helt klart bra at avgiftskode er synlig i Approval, men hvis den er feil så burde godkjenner enten få lov til å redigere den eller så burde det vært enkelt å redigere før oppdatering inne i finans. 

hannelv
VISMA
av hannelv
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Akseptert
 
OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Implementert

I Versjonen som er planlagt 18. feb er er det lagt inn mulighet for endring av mva kode

av Edwin Myrvold-Sijtsma
Status changed to: Status: Akseptert - Planlagt

Dette vare planlagt i en release i februar i fjor (2020). Det måtte vi dessverre rulle tilbake. Vi har det fortsatt på planen. Derfor endrer vi status til: Akseptert - Planlagt. Vi vil komme med mer info når vi vet mer om når vi kan forvente dette i løsningen.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"