Mine områder
Hjelp
Steinar Møller
PARTNER

Prosjektsaldo med oppslag som viser leverandørnavn

av Steinar Møller (Oppdatert ‎22-11-2021 14:39 av Runar_Gulbrandsen VISMA )
Status: Implementert

I bildet for Prosjektsaldo under Prosjekter. Kan man klikke på "Vis transaksjoner" for hver kontogruppe for å vise alle føringene på denne gruppen og "Prosjekttransaksjoner - oversikt" vises.

For en prosjektleder er det viktig å se hvilken leverandør de ulike transaksjonene er ført mot, dette blant annet for å raskt kunne se om noe er feilført.

"Prosjekttransaksjoner - oversikt" har kun leverandør/kundenummer, her ønskes sterkt å få inn navnet på leverandøren kunden i tillegg.

 

Slik det er nå, har vi laget en egen rapport slik at de får opp leverandørnavn når de velger en kontogruppe. Det blir ekstra tungvindt for hver prosjektleder og bruke en rapport ved siden av, så lenge all annen informasjon finnes på Prosjektet. Tidligere kom Leverandørfakturaer inn i prosjektbildet og det var vedlig bra. Får de tilgang til leverandørnavn i søk på prosjektets kontogruppe, vil det hjelpe stort. Da har de kun et bilde å finne all informasjon de trenger.

1 Kommentar
av Runar_Gulbrandsen
Status changed to: Status: Implementert

Hei Steinar 🙂

 

Dersom du ikke er klar over det (siden ønske ble lagt inn for en liten stund siden), så er det en kolonne som heter Kontonavn som viser navn på leverandøren. Se bilde under:

 

Runar_Gulbrandsen_0-1637588281689.png

 

Ha en riktig fin dag!

 

Mvh

Runar Gulbrandsen

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"