avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

agutvik
PARTNER

Varsling når det legges på kommentarer senere i flyt på dokumenter man har godkjent

av agutvik
Status: Stem - Vi vurderer!

Legger inn et ønske på vegne av en kunde om å få et varsel på dokumenter man har godkjent som det settes kommentarer på senere i flyten. Daglig leder er sistegodkjenner og setter på kommentarer første godkjenner bør få med seg i noen tilfeller. Han kan benytte seg av funksjonen for å sende til gjennomgang, men det beste hadde vært om det kom et varsel hos tidligere godkjenner hvis det ble satt på kommentarer i senere ledd uten å måtte sende tilbake. Siste godkjenner kan godkjenne dokumentet, men ønsker å sette på en kommentar tidligere godkjenner skal se. Dette er brukere som kun bruker approval. Samme som ved avvisningsmeldinger i AutoPay f.eks der man har fanen "Meldinger", at det lages en liste med hyperlink til aktuelt dokument med nye kommentarer etter at man trykte på godkjenn selv. Eller noe slikt. 

3 Kommentarer
OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

For å sikre best mulig oversikt over hvilke ønsker og idéer flest ønsker, er det viktig å se hvor mange som har de samme behovene. Oppfordrer derfor alle til å stemme om de synes dette er en god idé

OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Hva slag type kommentarer er det som typisk siste godkjenner legger inn og som er relevante for tidligere godkjennere å få melding om? Har du/dere noen gode bruker scenarioer for dette behovet? 

agutvik
PARTNER
av agutvik

Hvis andregodkjenner har en kommentar til det som er bestilt f.eks. bedre pris hos en annen leverandør, hvis utstyr som forventes gjenbrukes på et annet prosjekt. Andregodkjenner er ofte via flere prosjektlederes bestillinger og kan derfor sitte med en helt annen oversikt over helheten av fakturaflyten. "Opplærende" kommentarer. Kunne f.eks være løst med at hvis det settes @brukerensnavn i kommentar, da går det notification til den som tagges.