avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Wenche Nordlien
CONTRIBUTOR **

Vedlegg lagt til i approval må bli med over til financials

av Wenche Nordlien
Status: Akseptert

Når man legger til vedlegg i approval i dag blir ikke dette med over til financials. Vi legger til avtaler, deltagerlister og program i approval. Når man skal lete etter en avtale må man inn i approval for å finne denne. Det hadde vært veldig fint om det som vedlegges i approval ble med over til financials slik at all dokumentasjon til regnskapet ligger der og ikke to steder.

4 Kommentarer
BeritAnne
PARTNER
av BeritAnne

Helt enig.
Det er kanskje teknisk sett slik at vedlegg fra Financials kopieres over til Approval og slik sett finnes to plasser, men brukerne må slippe å gjøre oppslag to plasser for å finne alle vedlegg.  Slik sett bør vedlegg som blir lagt  til i løpet av godkjenningsflyten følge med tilbake til Financials.

OleNoer
VISMA
av OleNoer
Status changed to: Status: Akseptert
 
Wenche Nordlien
CONTRIBUTOR **
av Wenche Nordlien

Kan dere si noe om når dette vil fungere? 

av Edwin Myrvold-Sijtsma

Denne saken ble akseptert for vår utviklingsprosess som heter Customer Success. Customer Success utviklingsprosessen er for enkle saker, som gir høy verdi. Dessverre passer den ikke i formatet Customer Success (for stor). Dette betyr at det ligger i utvklingsavdelingens oversikt over saker for fremtiden. Dessverre er den ikke på roadmap for 2021.