Mine områder
Hjelp

Forslag på dato på en transaksjon lik reisen, evt forrige transaksjon

av Jørn Emil Fjeldvik (Oppdatert ‎22-05-2020 13:05 av Gunnar Glendrange VISMA )
Status: Implementert

Når man fyller ut reiseregning, kjøregodtgjørelse i ettertid:

Kan den datoen man gir inn for reisen følge med videre til neste steg, slik at feks utlegg får samme dato som man valgte for selve reisen?

Kan dette event parameterstyres, slik at man kan sette opp valg for hvordan man vil at systemet skal håndtere dato for reisen?

4 Kommentarer
matscr
PARTNER
av matscr

Helt enig!
Sånn som det er idag, så gir det ikke mening.
Gitt en reise 10.01 - 12.01. Hvorfor skal vi da få opp f.eks 13.01 som dato for utlegg? Når det da ikke er en gjeldende dato for reisen?

av Gunnar Glendrange
Status changed to: Status: Akseptert

Har gleden av å meddele at denne virker løst, forslagsstiller er fornøyd 🙂 

matscr
PARTNER
av matscr

Så bra 🙂 

Siri_Hovland
PARTNER
av Siri_Hovland

Hei, 

 

Det er riktig at det f.eks. på kjørebok/utlegg kommer samme dato som er satt på reiseregningen, men hvis det er satt et datointervall, f.eks. 10.-12. november, kommer dagens dato opp som forslag. Hvis man ikke er oppmerksom, vil det bli feil dato på kjørebok/utlegg. I tillegg endres datointervallet, slik at hvis man setter dagens dato, f.eks. 18. november, som dato for kjørebok/utlegg, endres datointervallet for hele reisen til 10.-18. november. Dette blir feil.

 

Vi ønsker at muligheten for å legge inn dato på kjørebok og utlegg skal begrenses til det datointervallet som er satt på reiseregningen, altså at det ikke er mulig å registrere utenfor intervallet som er satt. 

 

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"