avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn

Logg inn eller registrer en ny bruker for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Godkjenner kunne endre splitt hotell og frokost (ved overnatting)

(updated by Gunnar Glendrange VISMA ‎03-06-2020 13:43 )
Status: Stem - Vi vurderer!

Vi opplever svært ofte at brukere i Expense ikke splitter hotellregningen i overnatting og frokost (korrekt). Når regnskapsfører kontrollerer så avviser de reiseregningene og skriver i kommentarfelt at årsaken til avvisning er manglende splitt av frokost. Vi opplever mye støy rundt dette. De ansatte forstår ikke hensikten, de "klarer" ikke å få til dette, de blir sure fordi reisen da ofte ikke kommer med før måneden etter osv. osv.

 

Vi tenker at det hadde vært fint om man kunne åpne for at regnskapsfører (godkjenner) kunne gjøre denne splitten for dem, siden dette ikke påvirker utbetalingen, "bare" bokføringen og MVA som jo er regnskapsførers ansvar å få korrekt.
Vi bruker i dag mer tid på å avvise og følge opp dette enn vi vil bruke på å gjøre korrigeringen.
 
Og dersom denne muligheten ble lagt inn i redigeringsprogrammet ville det også vært behov for å lagt inn en kontroll, som varslet dersom man forsøkte å gjøre en endring som påvirket selve utbetalingen.
 
12 Kommentarer
CONTRIBUTOR *

Veldig bra forslag. Savnes hos oss også

CONTRIBUTOR ***
Dette er en helt nødvendig endring for å slippe så mye tidsbruk for så små beløp. Og det gjelder jo bare mva, ikke beløp som skal utbetales.
PARTNER

Veldig enig med det som står skrevet her, behandling av denne typen utlegg er veldig kostnadskrevende i form av tidsbruk pga avvisninger av utlegg.

CONTRIBUTOR *

Dette tar virkelig mye tid, så det hadde vært supert å få en enklere løsning på dette.

CONTRIBUTOR ***

Dette forslaget er også fremmet tidligere, så lenge totalsummen ikke endres, må det kunne være en lett endring å sette opp, slik at lønningsansvarlig lett kan splitte i redigeringsfanen. 

Støtter forslaget!

CONTRIBUTOR ***

Hva er status her Gunnar? Savner fortsatt denne forbedringen.

CONTRIBUTOR *

Støtter forslaget!

CONTRIBUTOR ***

🤞

Skjønner jeg godt, Julia!  Da håper jeg du har "like"'t det?  Veldig viktig (ønskelig) at kunder like'r ønsker de, fin måte for oss å se hva kundene er mest opptatt av.

CONTRIBUTOR ***

Hvor mange "Likes" må det være for at dere ønsker/kan gjøre noe med det?

Det er det ikke et fast svar på. Antall likes gir også signal om prioritering av sakene. Ikke bare om det bør støttes, men hva som anses viktigst.

CONTRIBUTOR ***

OK. Da håper vi at dere vil prioritere denne, med tanke på at den har ligget siden mars 2019!