avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn for å legge til dine favorittområder
CONTRIBUTOR ***

Sletting av trinn i arbeidsflyt, Approval

Status: Ny

Det er for enkelt å slette trinn i arbeidsflyten i Approval.  Er det mulig å legge til en sikkerhetsknapp/melding med bekreftelse på at man ønsker å slette?