Mine områder
Hjelp
Synnøve K
CHAMPION *

Mulighet til å fjerne saldo for fleksitid, overtid og feriesaldo

av Synnøve K
Status: Akseptert - Planlagt
Vi bruker ikke Calendar til timeføring eller ferie. Vi bruker det til slik ansatte kan sende fravær om egenmelding, barn syk og permisjoner til leder. I tillegg bruker vi å legge inn langtidssykmeldinger og permisjoner for de ansatte i kalenderen slik dette blir rapportert på a-meldingen. Ferie og timer har vi ett annet timeregistreringssystem, så ingenting av de som ligger i Calendar skal gå til lønn. 

 

Det er nok mange som bruker Payroll og som bare må bruke Calendar for å få rapportert inn fravær på a-meldingen. Da er det unødvendig at vi ser fleksitid, overtid og feriesaldo, også for de ansatte. Ønsker at det blir mulighet for å ta bort visning av dette.

SynnveK_0-1665569497210.png

 

Samtidig bør det legges opp mulighet slik at ansatte ikke ser at andre ansattes fravær. Dette har med personvern å gjøre. 

SynnveK_1-1665569934073.png

 

I tillegg må dere legge opp at Barn syk saldoen blir registrert med timer eller dag med desimal. En time brukt er ikke lik 1 dag Barn syk. Dette er i henhold til praksis hos NAV.

 

Disse sakene er lagt inn som ide under Visma.net Calendar også.

 

2 Kommentarer
av Rune Sjølie1
Status changed to: Status: Akseptert - Planlagt

Hei!

Godt innspill. Vi holder på å redesigne saldovinduet i Calendar så skal ta dette med som et innspill. 

 

 

Hilde5
CONTRIBUTOR **
av Hilde5

Ser at dette ikke er på plass enda. Nå er det åpning for å registrere timer fravær ved sykt barn, men det telles likevel en hel dag fravær. Dette medfører at de som velger å ta ut timer med sykt barn i tillegg må ha ett skyggeregnskap for å se hva de faktisk har i fravær. Vi tenker å gå over til å bruke kun calender som tidregistrering , og da er vi avhengige at systemet takler dette.

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"