avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Kariannes
PARTNER

Ønske fra byråbransjen om mulighet for å skrive flere rapporter samlet

av Kariannes
Status: Stem - Vi vurderer!

Ønsker om å kunne skrive ut PDF-rapportene fra lønnskjøringen samlet, uten å måtte laste ned en og en for å samle de selv.

 

3 Kommentarer
Nils Fossum
GURU *
av Nils Fossum

Godt forslag! Mange vil ønske å lagre slik informasjon i sitt egne system for oppdragsdokumentasjon og da vil en slik funksjon være veldig tidsbesparende. Det er også en del usikkerhet knyttet til etterlevelse av oppbevaringsplikten ifm. skysystemer så av den grunn er det også mange som vil lage sine egne arkiver over lønnskjøringene.

Lma
PARTNER
PARTNER
av Lma

Det hadde også vært nyttig å kunne trykke på èn knapp for å få ut alle rapportene man har satt opp på lønnskjøringa i enkeltfiler. Om det også var mulig å spesifisere en navngiving for filene f.eks i oppsettet av den løpende lønnskjøringa hadde man sluppet å endre navn på filene i ettertid for å følge evt. standardisert navngiving.

Trond Hollås
CONTRIBUTOR **
av Trond Hollås

Innimellom må vi også levere ut bilagsmateriellet til våre kunder som av forskjellige årsaker velger å bytte regnskapsfører. Da er det jo greitt å ha en enkel måte å ta vare på lønnsdokumentene for å lagre disse løpende som leveres ut sammen med resterende regnskapsdokumenter. Får vi ikke levert ut alt oppbevaringspliktig materiell ved terminering av oppdrag må vi jo regne med å "stille opp" med uthenting av dette i ettertid, noe som er svært vanskelig å få betalt for. Vi benytter Visma Business og det ideelle er jo å kunne trykke på en overføringsknapp fra Payroll for å overføre både transaksjoner og ønsket PDF-dokumentasjon i en operasjon.