avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Rapport som viser oversikt over parametre, lønnarter, kontotyper og kontoer

av Jens Erik Mjølnerød
Status: Stem - Vi vurderer!

Jeg ønsker en oversiktsrapport som viser alle lønnsarter, hvilke kontortyper de har, hvilken konto som er koblet på pluss alle generelle parametre. Dette vil forenkle, spesielt i oppstarten og gi en megt god oversikt om alt er satt opp riktig.

4 Kommentarer
Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Akseptert

Hei! 

Takk for innspill! Denne jobber vi med nå. Planen var å levere den i 1 kvartal, men det ser ut til at den blir forsinket til 2 kvartal. 

 

Mvh

Hanna

 

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!

Hei! 

Dessverre ser det ut til at denne blir ytterligere forsinket da det viser seg at det var noe mer jobb å få den på plass enn det man i utgangspunktet antok. Beklager de ulempene det måtte medføre. 

 

Mvh

Hanna

av Tore Reisvaag Johannessen

Hvorfor ikke bare kutte ut kontotype fullstendig? De har jo ingen hensikt så lenge det er en-til-en knytning mot konto, eller? Det hadde vært mer oversiktlig om lønnsartene var direkte knyttet til konto slik at man enkelt kunne se hvor det havnet i regnskapet. Rapporten som etterspørres her ville også vært overflødig.

Lma
PARTNER
PARTNER
av Lma

Hensikten med kontotyper er vel f.eks at om man har flere lønnsarter som går mot samme konto kan man sette opp disse lønnsartene til å gå mot en kontotype. Om man da trenger å endre kontoen de går mot trenger man bare å endre den ett sted, på kontotypen, i stedet for å endre det på hver lønnsart. Da kan man f.eks unngå feil der man glemmer å endre konto på en av lønnsartene.

 

En slik rapport vil uansett være nyttig om man bare går direkte mot konto uten å bruke kontotyper. Som det er nå må man inn på hver lønnsart for å se hvilken konto de går mot og det hadde vært greit å lett kunne se dette i en oversikt i stedet. F.eks om konto/kontotype var med i tabellen over lønnsarter. Det burde være mulig å velge mange felter her f.eks a-meldingskode, om det er sykepengegrunnlag, feriepengegrunnlag, skatt, aga osv. Dette vil være nyttig f.eks ved kontroll av lønnsarter. Om mulig kunne det gjerne også vært avmerket om lønnsarten har vært brukt i løpet av året e.l.