Mine områder
Hjelp

Unngå å bli sendt tilbake ved oppdatering av skjermbilder

av Oliver Tobias Gran
Status: Ikke prioritert

Når man står i lønnskjøringsmodulen og følger steg for steg må man ofte gjøre endringer og oppdatere siden. Hver gang man oppdaterer siden, blir man sendt tilbake til start. Her ønsker jeg en forbedring. Er det noen mulighet for at man ved å trykke på oppdaterer, forblir på samme sted som før oppdatering? Dette ville gjort arbeidet i payroll litt raskere

Skjermbilde før oppdatering.pngSkjermbilde etter oppdatering.png

5 Kommentarer
av Hanna Aasen Magnor

Godt forslag @Oliver Tobias Gran.

 

Eventuelt hadde det vært fint med automatiske oppdateringer ved henting av skattekort og sending av A-melding, så man slipper å oppdatere manuelt for å se resultatet.

av Oliver Tobias Gran

Helt enig, @Hanna Aasen Magnor!

Automatiske oppdateringer hadde vært supert! 

 

Anonymous
Ikke relevant
av Anonymous (Oppdatert ‎10-12-2021 14:35 ( )
Status changed to:

Hei @Oliver Tobias Gran/@Hanna Aasen Magnor 

 

Dette er løst på en annen måte i det nye grensesnittet på Payroll som vi skal gå over til i 2022.

Jeg anbefaler at dere tester ut dette, og gir oss tilbakemelding om dere har samme utfordring der.

https://community.visma.com/t5/Brukertips-i-Visma-net-Payroll/NextGenPay-Nytt-grensesnitt-for-Payrol...

 

Hører fra dere 😊.

 

Mvh
Wenche

av Oliver Tobias Gran

Hei, @Anonymous! Nå vet jeg ikke hvor mange som bruker det nye grensesnittet i dag, men i den "nåværende" løsningen, er dette veldig irriterende for mange. Virker også som det er mange andre som er enige. 

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Ikke prioritert
 
Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"