Mine områder
Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Hjelp
Siri_Hovland
PARTNER

Variable arter som ligger fast på ansatt

av Siri_Hovland
Status: Akseptert - Ikke Planlagt

Flere av våre kunder er vant med at variable arter ligger fast på den ansatte under periodens lønn (i Huldt&Lillevik), slik at de bare trenger å taste nytt beløp hver måned. Dette gjør at lønningsansvarlig slipper å huske på forskjellige variable arter hver ansatt skal ha, og det er noe våre kunder synes er til veldig god hjelp.

 

Vi kan ikke se noen løsning for dette i Payroll. Det beste hadde vært om det fantes et valg på variable arter slik at de kan ligge fast per ansatt uten beløp. Da kan lønningsansvarlig kontrollere de variable artene og legge på beløp direkte i lønnskjøringen. 

9 Kommentarer
johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Dette møter vi også til stadighet som en problemstilling. Og det er jo grenser for hvor mange lønnsarter kunden vil ha i systemet sitt.

 

Ser at det er på planen for neste år, men burde kommet i år, helst i fjor.

 

John Erik

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Stem - Vi vurderer!
 
johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Vil dette medføre at man kan legge inn egne satser på den ansatte og få antall fra calender? Det ville løse enda flere problemer.

Alexander Nielsen
CONTRIBUTOR **
av Alexander Nielsen

Dette trodde jeg virkelig fantes?! 
Vi har akkurat startet med Payroll og har veldig mange ansatte som har variable tillegg.

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Hei

Hvis tilleggene er knyttet til timer det mulig å bruke akkumulatorer for å hente antall fra timer inn i faste lønnsarter med individuelle tillegg pr ansatt. Men det er bare 2 antall-akkumulatorer i Payroll, så det kan være en begrensning.

 

John Erik

 

 

johnerikjohnsen
PARTNER
av johnerikjohnsen

Men håper også at en skikkelig løsning kommer på plass snarest.

 

John Erik

Hanna Eid
VISMA
av Hanna Eid
Status changed to: Status: Akseptert - Ikke Planlagt
 
Jørgen Riibe
PARTNER
av Jørgen Riibe

Men da er det også viktig at det godkjennes at det kan står 0 i antall på en slik fast variabel art (men at når det er 0 skal ikke linjen skrives ut på lønnsslippen). Det er kanskje greit at dere beskriver hvordan løsningen er tenkt gjort på et stykke papir (eller en prototype) før den settes ut i live 😀

Jørgen Riibe
PARTNER
av Jørgen Riibe

Var ikke klar over at det fantes em nal for et regneark for å registrere variable transaksjoner, som kan importeres inn i Payroll. Hvis dette fungerer kan det være en god løsning for de som av en eller annen grunn ikke har/vil ha et eget timesystem. Noen som bruker dette regnearket ?