Mine områder
Hjelp
Terje Kroglund
PARTNER

Styre tidspunkt (prosjektstatus) for når prosjekt og kunde skal overføres til ERP

av Terje Kroglund
Status: Ikke prioritert

I PM benytter man ofte std. salgsprosess hvor nye prosjekter og kunder overføres til ERP ved status i ordre.

 

Man ønsker å benytte CRM delen av PM og man har en integrasjon til både ERP og Visma Lønn med overføring av timer fra PM til lønn. Opplever at er det ikke mulig å gjennomføre registrering av ikke-fakturerbar tid / salgstid på ett salgsprosjekt dersom man ønsker å overføre timene man har importert i lønn til ERP.

 

Man fører salgsarbeid på salgsprosjektene for å få korrekte kostnader knyttet til de respektive prosjektene man håndterer.

 

Man henter inn alle prosjektene fra PM inn i Visma Lønn for deretter å hente inn alle timer og fravær fra PM til Visma Lønn. Dette fungerer bra i dag.

 

Etter at lønnsgrunnlaget er klart i Visma Lønn overføres bunten til Visma Business for bokføring og utbetaling. Alle de salgsprosjektene som er oppdatert i lønnssystemet, finnes jo ikke i Visma Business da de ikke har status "Ordre" i PM og oppdatering av journal feiler.

 

Dette betyr at man er nødt til å sette alle salgsprosjekter med status "Ordre" med en gang dersom man skal kunne operer slik det er tenkt mellom PM, LØNN og ERP.

 

For de av kundene som har integrasjon mellom PM, Visma Lønn og ERP, vil jo CRM funksjonene i PM svekkes og veldig tungvindt å holde orden på salgprosjektene.

 

Det som er ønskelig er muligheter for å kunne trigge overføring av prosjekt til ERP på en annen og tidligere status enn "Ordre".  

1 Kommentar
av Christian Alne
Status changed to: Status: Ikke prioritert

Hei Terje,

 

Takk for innspill. Dette ønsket vil dessverre ikke bli prioritert i denne omgang.

Han en fin dag!

 

mvh
Christian Alne

Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"