avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 
Mine områder

Logg inn eller registrer en ny bruker

for å automatisk få tildelt relevante områder i Mine områder.

Terje Kroglund1
PARTNER

Styre tidspunkt (prosjektstatus) for når prosjekt og kunde skal overføres til ERP

av Terje Kroglund1
Status: Stem - Vi vurderer!

I PM benytter man ofte std. salgsprosess hvor nye prosjekter og kunder overføres til ERP ved status i ordre.

 

Man ønsker å benytte CRM delen av PM og man har en integrasjon til både ERP og Visma Lønn med overføring av timer fra PM til lønn. Opplever at er det ikke mulig å gjennomføre registrering av ikke-fakturerbar tid / salgstid på ett salgsprosjekt dersom man ønsker å overføre timene man har importert i lønn til ERP.

 

Man fører salgsarbeid på salgsprosjektene for å få korrekte kostnader knyttet til de respektive prosjektene man håndterer.

 

Man henter inn alle prosjektene fra PM inn i Visma Lønn for deretter å hente inn alle timer og fravær fra PM til Visma Lønn. Dette fungerer bra i dag.

 

Etter at lønnsgrunnlaget er klart i Visma Lønn overføres bunten til Visma Business for bokføring og utbetaling. Alle de salgsprosjektene som er oppdatert i lønnssystemet, finnes jo ikke i Visma Business da de ikke har status "Ordre" i PM og oppdatering av journal feiler.

 

Dette betyr at man er nødt til å sette alle salgsprosjekter med status "Ordre" med en gang dersom man skal kunne operer slik det er tenkt mellom PM, LØNN og ERP.

 

For de av kundene som har integrasjon mellom PM, Visma Lønn og ERP, vil jo CRM funksjonene i PM svekkes og veldig tungvindt å holde orden på salgprosjektene.

 

Det som er ønskelig er muligheter for å kunne trigge overføring av prosjekt til ERP på en annen og tidligere status enn "Ordre".