peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Virheilmoitus Koski-tiedonsiirrossa: tutkinnon osa toisesta tutkinnosta

Lasten ja nuorten erityisohjaaja-tutkinnon suorittaja on suorittanut yhden tutkinnon osan toisesta tutkinnosta. Tulee seuraava virheilmoitus: Tutkinnon osa tutkinnonosat/101789 ei löydy tutkintorakenteesta perusteella 7/011/2012 –suoritustapa näyttö. Miten pitäisi toimia?

4VASTAUSTA4

Vastaus: Virheilmoitus Koski-tiedonsiirrossa: tutkinnon osa toisesta tutkinnosta

Hei,

 

Jos opiskelija valitsee tutkinnon osan toisesta tutkinnosta, tulee täyttää joko suoraan Opetustarjonta-rekisteriin tai opiskelijakohtaisten kurssimuutosten kautta kenttä Tutkinto. Tähän täytetään se tutkinto, mihin osa alunperin kuuluu.

 

Ohjesivuillamme https://help.starsoft.fi/?q=node/20003 ->Tutkinnon osa toisesta tutkinnosta. 


Anne-Maj
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Virheilmoitus Koski-tiedonsiirrossa: tutkinnon osa toisesta tutkinnosta

Täällä tulee melkein sama ilmoitus: 

Virheilmoitus on ” KOSKI-järjestelmän palauttama virheilmoitus: Tutkinnon osa tutkinnonosat/105985 ei löydy tutkintorakenteesta perusteelle 67/011/2014 - suoritustapa ops:”

Vaihdoin tutkinto-tiedon sekä opiskelijakohtaisiin kurssitietoihin, että opetustarjontarekisteriin, mutta virheilmoitus ei poistunut. Kyseessä on uudempien perusteiden (OPH-2539-2017) tutkinnon osa. Onkohan vielä jotain ohjetta, millä pääsis eteenpäin?

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Virheilmoitus Koski-tiedonsiirrossa: tutkinnon osa toisesta tutkinnosta

Minä myös kyselin tästä viime perjantain KOSKI-klinikassa. Eli vanhalla liiketalouden opsilla opiskeleva on sisällyttänyt tutkintoon tutkinnon osan uusista perusteista. Tämä ei siirry Koskeen, vaan tulee virheilmoitus "KOSKI-järjestelmän palauttama virheilmoitus: Tutkinnon osa tutkinnonosat/106388 ei löydy tutkintorakenteesta perusteelle 59/011/2014 - suoritustapa ops:"

 

Ongelmaa ei ole ollut silloin, jos sisällytettävä tutkinnon osa on eri tutkinnon opsista. KOSKI-klinikan vastaus oli "Tämä on opintohallintojärjestelmästä johtuva ongelma, eli opintohallintojärjestelmä ei osaa siirtää "tutkinto"-rakennetta silloin, kun sisällytettävässä tutkinnon osassa on sama tutkintokoodi kuin päätason suorituksessa. Kannattaa olla yhteydessä opintohallintojärjestelmätoimittajaan ongelman ratkaisemiseksi."

 

Ongelma on siis ilmeisesti Primuksen päässä?

Vastaus: Virheilmoitus Koski-tiedonsiirrossa: tutkinnon osa toisesta tutkinnosta

Hei, 

 

Tämä uuden/vanhan tutkinnon osan liittämisestä saatava herja johtuu tosiaan Primuksen tarkistussäännöistä ja vika on tuotekehityksellä tiedossa.

Näiden suhteen odoteltava versiopäivitystä, joka sisältää korjauksen.


Terveisin, Tommi
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen