peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Vuosityöaikaan siirtyminen

KPEDU siirtymässä vuosityöaikaan vuoden 2019 alusta. Olemme tehneet tai tekemässä toimialoittain Kurre - tiedostoja. Yläkerrasta tuli kyselyä, että SAKKY käyttäisi järjestelyä, jossa opettajilla ja oppilailla on omat tiedostonsa. Osaatteko sanoa (kuka vain), miksi tällainen systeemi olisi järkevämpi kuin opettajat ja oppilaat samassa tiedostossa?

4VASTAUSTA4

Vastaus: Vuosityöaikaan siirtyminen

Hei,

meillä asiasta vastaa pia.backman@sakky.fi

 

NR

Vastaus: Vuosityöaikaan siirtyminen

Kysyin Kurre-kouluttajaltamme, onko hänellä kokemuksia eri oppilaitosten käytännöistä.  Hänen mukaansa jotkut haluavat, että vuosityöajan asiat ovat omassa Kurre-tiedostossa ja siten he pystyvät määrittelemään, saako ko. tiedostoa muokata vai ei. Osalla - etenkin jos sama henkilö tekee sekä suunnittelun että lukujärjestyksen - on samassa kaikki. 


Ystävällisin terveisin,
Tarja/ Communication specialist
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi. Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Vuosityöaikaan siirtyminen

OSAOssakin on aloitettu vuosityöaikaan siirtymisen suunnittelu. Onko kellään Reportronic käytössä projektien työajanseurannassa? Oletteko miettineet kirjaamiskäytäntöjä? Kirjaako ope työaikaa sekä Wilmaan että Repoon vai oletteko ajatelleet kirjaamisen vain toiseen järjestelmään? Onko tiedonsiirtoja suunniteltu? Kiitos Hymiö Onnellinen

 

matti.leskela@osao.fi

 

 

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Vuosityöaikaan siirtyminen

Hei!

Meillä on vuosisuunnitelmalle oma tiedosto. Sinne esimiehet merkitsevät muut työt ja opettajat Wilmassa käyvät "maalaamassa" sitten ne. Helpompaa ja selkeämpää opettajille, että muut työt ovat omassa Kurre tiedostossaan - ainakin näin meillä on todettu. Sama myös, mitä Tarja vastasi eli meillä on rajattu tämän Kurre-tiedoston oikeudet eri tavalla kuin muiden.

 

Reportronicin osalta voisin suositella Savoniasta Seppo Räsästä - hän on rakennellut heillä jotain vastaavanlaista viritelmää.