peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR *

Wilma/Kurre ja projektien työajan raportoinnin ongelma

Hei kaikille,

 

Meillä täällä Tampereen seudun ammattiopistossa siirryttiin opettajien osalta vuosityöaikaan vuoden 2019 alusta. Tämä johti siihen, että opettajamme kirjaavat työaikaansa Wilmaan puolen tunnin tarkkuudella. Ongelmana on se, että mikäli henkilö on mukana projektissa, Wilmasta ei saa sellaista raporttia tulostettua, jonka rahoittajamme hyväksyisivät. Tämä erityisesti rakennerahaston projekteissa. Uskoisin, että tämä on ongelma laajemminkin ja laajenee sitä mukaa kun muutkin oppilaitokset siirtyvät vuosityöaikaan.

 

Eli kysymykseni siis on: onko kellään ratkaisua tähän?

 

Mikko Turunen

suunnittelija

Tampereen seudun ammatiopisto Tredu

4VASTAUSTA4

Vastaus: Wilma/Kurre ja projektien työajan raportoinnin ongelma

Hei Mikko,

 

Kurressa muuhun työhön ja opetusryhmään pystyy liittämään projektin. Projektit muodostetaan Primuksessa ja Kurreen siirron jälkeen liitetään projekti-sarakkeeseen.

 

Opettajan kirjatessa työaikaansa Wilmaan hän voi kirjata lisätietoja-kenttään tarvittavia tarkennuksia projektiin liittyen. Projektiin kohdistuvat tunnit kertyvät Kurren projektit-välilehdelle ja tällä välilehdellä kohdasta Tulosteet saa tulostettua projektin tunnit opettajakohtaisesti. Tulosteeseen tulostuvat myös opettajan kirjaamat lisätiedot.

 

Löytyykö tästä raportista tarvitsemanne tiedot? Mikäli ei, niin pystyisitkö tarkentamaan minkälaisia tietoja tarvitaan?

 

Terveisin

Hanna


Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi. Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Wilma/Kurre ja projektien työajan raportoinnin ongelma

Moi,

Meillä kuten varmasti kaikilla niillä ammattikouluilla, jotka tekevät projekteja, kenellä on Wilma ja ovat siirtyneet tai siirtymässä vuosityöaikajärjestelmään, tulee olemaan sama ongelma. Kun opettaja osallistuu esimerkiksi rakennerahastojen projekteihin, hänen täytyy täyttää niistä ns. kokonaistyöaikaseuranta eli siis merkitä kaikki tunnit, projektit ja opetustunnit. Tällä hetkellä Wilmasta ei saa ulos sellaisia raportteja, jotka rahoittaja hyväksyisi. Jos henkilö tekee useita projekteja, näyttäisi siltä, että tällaista ei saa Wilma/Kurresta ulos. Kuinka mahtaa olla?

Mikko

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Wilma/Kurre ja projektien työajan raportoinnin ongelma

KPEDU käyttää omaa rahoittajan hyväksymää projektien työajanseurantajärjestelmää. Puhetta on ollut repotronicin hankkimisesta. Lähinnä nyt siksi, että oma järjestelmä on about 20 vuotta vanha ja kankeahko käyttää, eikä rahoittaja hyväksy wilman raportteja.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Wilma/Kurre ja projektien työajan raportoinnin ongelma

Meillä ollaan aloittamassa työajan kirjaamista Wilmassa. Hankkeiden määrittely tehdään juuri noin kun Hanna tuossa mainitsi. 

 

Tuntiseuranta tulostetaan Opettajan työmäärät -rekisteristä (oma tuloste) ja hankkeiden osalta liitetään Kurren tuloste Muiden töiden tunnit, jotta saadaan hankkeiden vaatimat lisätiedot kirjattua. 

 

Hankkeiden maksatuksiin nämä kaksi tulostetta liitetään yhdeksi pdf-dokumentiksi, joka allekirjoitetaan sähköisesti. Tämä allekirjoitettu dokumentti liitetään maksatushakemuksiin.