peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by tarja jaakkonen COMMUNITY MANAGER ‎05-11-2018 14:52
HUOM: Näihin allaoleviin on tullut korjaukset Primuksen versiossa 4.58.2. Saate löytyy Häiriöt ja tiedotteet osiosta communityssa.    Meillä on työn alla (lokakuun aikana) korjaukset seuraaviin asioihin Koski-siirroissa: rahoitusmuodot 9 ja 10 eivät ilmeisesti nyt siirry Koskeen osa-aikaisuusprosentit 0 ja 100 eivät ilmeisesti nyt siirry Koskeen koulutussopimusten osalta herjataan virheellisesti puuttuvasta laajuudesta, vaikka sitä (osaamispisteitä) ei niille enää tarvita näytön arvioinnista päättäneiden uudet vaihtoehdot antavat virhettä siirrossa + lisäksi tällä viikolla kävi ilmi, että opiskeluoikeusjakso pelkällä alkamispäivämäärällä ei siirrä rahoitustietoa Koskeen sen jakson osalta. Eli korjattavaa on vielä. Me tiedotamme tästä heti kaikille, kun korjaukset on tehty. Sitten varmaankin kannattaa tehdä manuaalinen Koski-siirto koko opiskelijamassalle, jotta homma menee hyvin ja kaikki tarvittava siirtyy Koskeen.
Näytä koko artikkeli
tarja jaakkonen COMMUNITY MANAGER
Näin lukuvuoden alussa tulee kysymyksiä, miten ja mitä kirjataan Primukseen opiskelijoille (Kosken kannalta), jotka ovat ottaneet paikan vastaan, mutta eivät kuitenkaan koskaan aloita opintoja. 
Näytä koko artikkeli
tarja jaakkonen COMMUNITY MANAGER
Help-sivuiltamme löytyy nyt oppisopimusopiskelijoiden kustannusten budjetointiin liittyvä lomake ja tuloste. Tuloste ladataan Työpaikalla järjestettävä koulutus -rekisteriin. Lomakkeella on saman rekisterin kenttiä ja tiedot tallentuvat opiskelijan työssäoppimisen rekisterikortille. Tulosteella näkee  oppisopimuskoulutuksen suunnitellut ja toteutuneet kustannukset opiskelijakohtaisesti.    Oppisopimus-budjetti tuloste ja Oppisopimus-budjetti lomake
Näytä koko artikkeli
tarja jaakkonen COMMUNITY MANAGER
Uudet todistusmallit löydät nyt help-sivujemme tulostepankista.
Näytä koko artikkeli
Juha Kiikka VISMA
Artikkelissa on linkkejä ammatillisille oppilaitoksille tärkeisiin Koski-ohjeisiin.
Näytä koko artikkeli
updated by tarja jaakkonen COMMUNITY MANAGER ‎23-01-2018 09:05
Reformin tuomat muutokset ammatilliseen koulutukseen pääpiirteissään.
Näytä koko artikkeli
updated by Maria Westerback COMMUNITY MANAGER ‎19-01-2018 08:59
Reformin mukaiset koulutus- ja oppisopimusten lomake- ja -tulosteohjeet on julkaistu help-sivuillamme.
Näytä koko artikkeli
updated by Juha Kiikka VISMA ‎20-12-2017 11:32
Reformin vaikutus valmentaviin koulutuksiin.
Näytä koko artikkeli
tarja jaakkonen COMMUNITY MANAGER
Reformin vaikutus ammatti- ja erikoisammattitutkintoihin.
Näytä koko artikkeli
Ilmoitukset
Hakeaksesi tietoa koko InSchoolin alueelta, mene pääsivullemme ja valitse vasemmalla olevan hakukentän alasvetovalikossa vaihtoehto Yhteenveto. Muilla sivuilla ollessasi haku kohdistuu vain ko. kouluasteeseen tai alueeseen. Huomaa, että InSchool Info-osio vaatii kirjautumisen Communityyn.
Nostettu aihe