peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

(updated by Tarja Saukkoriipi ‎29-05-2018 14:56 )

Vismaan ei saa yhteyttä puhelimitse eikä täälläkään tule vastauksia. Jos jollakin olisi tietoa seuraavaan: Lukion kolmosten oppilastiedot siirtyi koskeen ilman virheitä. Yhteenvedossa on kohdassa aineet, kurssit ==> 0 (nolla) ja arvosanoja ei näy opintopolun koskessa. Pitäisikö näkyä? Mitä tarkoittaa Visman ohjeessa " Koko lukion oppimäärän suorituksen tulee olla vahvistettu"?

6VASTAUSTA6
CHAMPION **

Re: LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

Valmistumispäivämäärä pitää olla täytettynä ja Koulun tiedot-rekisterissä Lukuvuoden lopettamispäivä sekä rehtorin nimi ja titteli täytettynä. Opiskelijalla ei saa olla mitään tyhjiä valintoja missään kursseissa. 

CONTRIBUTOR **

Re: LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

Nuo edellä mainitut kohdat ovat kunnossa.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

KOSKEeen siirtyy vain kurssisuoritukset, joiden alla OPS-puussa on aine.

 

Eli, onko teidän OPS rakennettu niin, että kurssien edessä puussa on (Tyyppi) aine vai onko se tehty esim. väliotsikolla? Muiden kuin aine -tyyppisten otsikoiden käyttö estää arvosanojen lähetyksen koskeen. (Aineet pitää olla myöskin oikein määriteltynä Kurssit -rekisterissä)

 

Valmistumispäivän lisääminen määrittelee opiskelijan päättötodistuksen valmistuneeksi ja lisää myös rehtorin vahvistuksen.

 

 

 

 

CONTRIBUTOR **

Vastaus: LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

Ainemäärityksetkin vaikuttaisi olevan kunnossa ja jos ei olisi kunnossa, eikö siitä tulisi virheilmoituksia (siirrossa). Tiedonsiirto menee läpi ilman virheilmoituksia. Valmistumispäivä kenttään on lisätty 2.6.2018.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

Hei, meillä sama ongelma: kaikki ylläkuvatut kunnossa. Kurssirekisterissä oppiaineessa tyyppi lu pakollinen aine. OPS rakennettu puuna. Suorituksia ei siirry.

Vastaus: LUKIO/ KOSKI/VAHVISTUS

Olen vastannut samantyyppiseen kysymykseen täällä. Löytyisikö tuosta vinkkejä?


Ystävällisin terveisin,
Tarja/ Communication specialist
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi. Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen