peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Lukion suorittaneiden siirto koskeen

Nyt on selvillä ne, jotka saivat lukion oppimäärän suoritettua määräaikaan mennessä. Mitä päivämääräkenttiä tulee täyttää ja voiko ne täyttää jo nyt? Mitä muita kenttiä valmistuvilla täytetään?

 

 

3VASTAUSTA3
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Lukion suorittaneiden siirto koskeen

Jatkan vielä. Jos opiskelija täytyy muuttaa valmistuneeksi oppilaaksi ennen siirtoa Koskeen, niin Wilma lakkaa toimimasta jo ennen 2.6. En tiedä tekeekö valmistumispäivän laittaminen saman asian?

 

Entäpä jos lukion oppimäärä on suoritettu, mutta yo-tutkinto ei mene läpi?

 

Siirretäänkö tiedot vasta kun myös yo-tutkinnon tulokset on tulleet?

 

Mitä kenttiä yo-tutkinnon osalta täytetään?

Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Lukion suorittaneiden siirto koskeen

Ja vielä lisää kysymyksiä vailla vastauksia:

 

Entäpä jos yo-tutkinto menee läpi, mutta lukion oppimäärää ei ole suoritettu loppuun? Mitä tässä tapauksessa täytetään.

 

Miten toimitaan sitten jos tällainen opiskelija siirtyy esim. aikuislukioon suorittamaan opinnot loppuun. Tai jos hän jatkaa 4-vuotisena ja saa sitten jossain vaiheessa lukion suoritettua.

 

 

 

 

Vastaus: Lukion suorittaneiden siirto koskeen

Ylioppilastutkinnon suorituksia ei siirretä Primuksesta, ne menevät Koskeen suoraan YTL:stä. Jos ei saa lukion oppimäärää suoritettua, niin käsittääkseni opiskelija jatkaa vain niin kauan, että saa suoritettua kaikki ja sitten siirretään valmistuneena eli täytetään Valmistumispäivä. Jatkossahan on tarkoitus, että kaikki tiedot siirtyy Koskeen automaattisesti tietyin väliajoin (esim. kerran päivässä) eli myös keskeneräiset suoritukset siirretään ja aina menee ajantasainen tieto Koskeen.

 

Jos vaihtaa nuorisopuolelta aikuislukioon, niin eikö silloin opiskelija pysy edelleen teidän opiskelijana ja sama opiskeluoikeus jatkuu, vain suoritusmuoto vaihtuu. Primuksen Opiskeluoikeuden tyyppi (KOSKI) -kentässäkään ei ole oikein muuta vaihtoehtoa kuin "Lukio" tuolle tapaukselle.

 

Jos opiskelija eroaa välillä, niin silloin täytetään Eropäivä ja jos tulee takaisin myöhemmin, niin yleensä se on silloin uusi opiskeluoikeus eli tehdään uusi opiskelijakortti.


Ystävällisin terveisin,
Tarja/ Communication specialist
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi. Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen