peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Lukion vanhan opsin Muut suoritukset

(updated by Jenny Widlund VISMA ‎08-01-2019 15:28 )

**EDIT Keskustelu on siirretty peruskoulujen keskustelupalstalta. //Jenny*

 

Huomasin, että Koskeen eivät olleet siirtyneet Muiden suoritusten alla olevat lukiokohtaiset suoritukset. Miten nämä saataisiin näkyviin Koskessa? Pitääkö käydä tekemässä Primuksen Kurssit rekisteriin näistä kurssit?

 

1 HYVÄKSYTTY RATKAISU
2VASTAUSTA2
Highlighted
CHAMPION **

Re: Lukion vanhan opsin Muut suoritukset

Ei tarvi tehdä erikseen kursseja mutta vähän työtä se vaatii kuitenkin. Meillä ongelmana oli että näillä kursseilla ei ollut mitään ainetta niiden yläpuolella, meillä oli vain väliotsikko Muut suoritukset. Lisättiin aine Muut suoritukset siis opsiin. Ja meillä ei siis ole noita muita suorituksia OPS-puussa vaan ne on laitettu Opiskelijarekisteriin suoraan: Lisätoiminnot ja Lisää muu suoritus. Kun "kurssin" klikkaa auki (Arvosanat-välilehti) niin pitää olla ruksittuna Huomioi Koski-siirrossa. Myös Kurssin nimi ja Lisätietoja pitää olla täytettynä. Sitten pitää klikata Kurssitiedot-laatikkoa ja siellä pitää olla täytettynä Koski-tunniste (MS1, MS2 jne..), Lukion kurssitaso (Paikallinen) sekä Kuvaus.

Näin meillä saatiin siirtymään ja tämä taitaa olla ainoa tapa tekemättä kokonaan noista uusia kursseja kurssirekisteriin. Mutta jos teette uuden aineen näiden yläpuolelle niin pitää myös muuttaa todistuspohjia jotta ne toimivat.

CONTRIBUTOR ***

Re: Lukion vanhan opsin Muut suoritukset

Hei kiitos Johnie ohjeistuksesta.