peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Monta opiskeluoikeutta Primuksessa

Hei!

Olisiko mahdollista saada opiskelijarekisteriin jollain konstilla näkyviin se, että opiskelijalla on toisia kortteja Primuksessa. Nyt se pitää merkata käsin johonkin sovittuun paikkaan.

Homma voisi toimia niin, että kun kortti kopioidaan, niin siitä jäisi automaattisesti merkintä sekä vanhaan, että uuteen korttiin.

Vielä hienompaa olisi, jos opiskeluoikeudet voisi sitoa samaan korttiin, jolloin ei tarvitsisi olla kuin yksi varsinainen henkilötietokortti ja siihen linkitetyt opiskeluoikeudet.

Nyt on ikävää esim. se, että jos LUVAn opiskelija korottaa peruskoulun arvosanojaan, pitää sitä varten tehdä toinen opiskeluoikeus, että saa korotukset siirtymään Koskeen, mutta jos nämä kortit saa jollain konstilla linkitettyä toisiinsa, niin homma helpottuu kummasti.

 

2VASTAUSTA2
Highlighted

Re: Monta opiskeluoikeutta Primuksessa

Hei,

 

On olemassa funktio Identtisiä kortteja, jolla voi hakea esim. saman hetun sisältävät opiskelijakortit helposti. Täällä ohjetta asiasta: http://help.starsoft.fi/?q=node/1794 (ihan ohjeen lopussa).

 

Siinä olet täysin oikeassa, että tietokantaa täytyy jossain vaiheessa uudistaa niin, että tietyn henkilön opiskeluoikeudet on helpompi löytää. Tämä on tiedostettu asia.


// Jukka
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa. Hymiö Onnellinen

CONTRIBUTOR ***

Re: Monta opiskeluoikeutta Primuksessa

Tämä toimii hyvin tosiaan silloin kun haetaan aktiivisena olevia kortteja. Mutta ongelma tulee heti, jos esim. yrittää tehdä tilastoja arkistossa olevista korteista. Tai vaikka vain kaivaa esiin vanhoja kortteja arkistosta niin, että saan tietyt tuplatiedot poistettua. Tämä pitäisi saada ehdottomasti toimimaan, kuten mikä tahansa haku, että voisi hakea vain arkistosta tai myös arkistosta.