peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Opiskelijan siirtyminen toisesta lukiosta

Miten toimitaan arvosanojen kanssa, kun meille siirtyy opiskelija toisesta lukiosta? Miten hänen arvosanat merkitään meillä? Erotodistuksesta, kuten ennenkin vai miten toimitaan. Onko tähän jotain ohjetta? Ei ainakaan heti osunut silmään.

2 VASTAUSTA
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Opiskelijan siirtyminen toisesta lukiosta

Hei!

 

Tätä mietin minäkin. Kun olen saanut ohjeeksi, että tälläiset toisen koulun suoritukset tulisi kirjata Osaamisen tunnistamisen kautta. Samaa mietin nyt peruskoulun 9. luokkalaisten kanssa, kun keväällä tulee eteen syöttää muiden koulujen antamat valinnaisten arvosanat ym.


Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Opiskelijan siirtyminen toisesta lukiosta

Laitan saman vastauksen tähän..laitoin toiseen ketjuun myös eli :Me saimme ohjeet tehdä hyväksilukuina niiden lu hyväksiluettu soveltavat kurssit tms. kautta, jossa on se hyväksilukurasti. Tämä tapa on suhteellisen helppo kunhan niitä tulosteita muuttaa mutta edelleen mietin onko tämä oikea tapa myös siinä tapauksessa, että tulee toisesta lukiosta ja hyväkiluemme pakollisia kursseja. Käytämmekö silloin normaalisti lu hyväksiluettu pakollinen kurssi? Jos näin voidaan toimia niin silloin pitänee vielä päivittää tulosteita näiden pakollisten osalta? Mutta haluaisin tähän varmistuksen, että millä tavalla teemme lukiossa varmasti oikein hyväksiluvut? Tehdäänkö lukiossa siis hyväkiluku kurssityypeillä vaiko osaamisen tunnistamisen kautta?