peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Opiskeluoikeuden tyyppi

Sain Koski-siirrossa virheilmoituksen. "KOSKI-järjestelmän palauttama virheilmoitus: Opiskeluoikeuden tyyppiä ei voi vaihtaa. Vanha tyyppi luva. Uusi tyyppi lukiokoulutus." En oikein edes käsitä mistä tuo luva on tullut, koska meillä ei sellaista ole ikinä ollutkaan.

Mitätöin Koskessa opiskeluoikeuden ja hups koko tyyppi hävisi. Ja nyt ilmoittaa että kyseistä opiskelioikeutta ei löydy tai käyttäjällä ei ole oikeutta sen katseluun. Eli mitä nyt pitäisi tehdä.

4VASTAUSTA4
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Opiskeluoikeuden tyyppi

Itse törmännyt samaan. Opiskeluoikeuden tyyppiä ei tunnu voitavan vaihtaa ainakaan helposti.

CHAMPION *

Vastaus: Opiskeluoikeuden tyyppi

(updated by Elisa Vuorenmaa ‎14-09-2018 08:42 )

Kokeilitko siirtää opiskelijan uudelleen Koskeen. Meillä tuli tuo virheilmoitus, kun opiskelijan kortti oli kopioitu perusopetuksesta Koulusiirrot-kopiokortilla eli perusopetuksen opiskeluoikeus jää silloin kortille. Saimme virheilmoituksen.

 

Tyhjensin primuksesta opiskelijan kortilta "Opiskeluoikeuden tyyppi (KOSKI)" -kentän ja tein tiedonsiirron uudelleen. Siirto onnistui ja koski palautti opsielijan kortille primukseen oikean opiskeluoikeuden tyypin.

 

Mitätöinti Koskessa poistaa tosiaan koko henkilön tiedot, ei siis pelkästään mitätöi ko. opiskeluoikeutta.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Opiskeluoikeuden tyyppi

Meillä piti tehdä kortista uusi kopio ja tyhjentää kortista myös Koskisiirrossa syntynyt oppijanumero ja opiskeluoikeuden tunniste (KOSKI). (Pelkkä opiskeluoikeuden tyyppi - kentän tyhjentäminen ei riittänyt. )Vanha kortti tietysti arkistoon ja sitten KOSKI- siirto piti tehdä uudelleen udelle kortille. Näin saatiin toimimaan.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Opiskeluoikeuden tyyppi

Hei!

Olisi hyvä, että olisi selvä ohje tähän, eli kun kortteja kopioidaan Koulusiirron kautta, niin mitä kenttiä tulee tyhjentää Koskea varten.

Onko tosiaan näin, että, jos oppilas lähtee koulusta ja kortti arkistoidaan ja sama oppilas palaa kouluun, niin aina pitäisi tehdä uusi kortti? Vai voiko vanhan kortin vain ottaa käyttöön arkistosta?