peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vaihto-oppilaan soveltavat paikalliset kurssit eivät siirry Koskeen

Meillä on muutamilla vaihto-oppilailla sama virhe KOSKI-siirrossa (alempana) liittyen soveltavaan kurssiin, joka on paikallinen kurssi (PSO). Samoja kursseja ovat suorittaneet myös tavalliset lukio-opiskelijat ja heidän tietonsa siirtyvät Koskeen ongelmitta. Vaihto-oppilaille on haettu oppijanumero käsin.

 

KOSKI-järjestelmän palauttama virheilmoitus: Osasuoritus PSO (Urheiluvalmennus) esiintyy useammin kuin kerran:
{
"key":"badRequest.validation.rakenne.duplikaattiOsasuoritus",
"message":"Osasuoritus PSO (Urheiluvalmennus) esiintyy useammin kuin kerran"
}

 

Voiko virhe oikeasti olla jossain muussa kuin noissa soveltavissa kursseissa, vaikka Kosken palauttama virhe siihen viittaa? Tämä tuli mieleen, koska virhe tulee ainoastaan vaihto-oppilaille. Lukio-opiskelijoilla on "Opiskelijan tavoite koulutuksessa" kohdassa valinta "1 koko tutkinnon suorittaminen", kun vaihto-oppilailla on "2 tutkinnon osan tai osien suorittaminen", voiko tämä jotenkin vaikuttaa?

 

Vaihto-oppilaiden perustiedot ja muiden kurssien suorituksia näen Opintopolusta/Koskesta kyllä, eli joskus nuo tiedot ovat sinne syksyn jälkeen siirtyneet ok. 

 

 

1VASTAUS1
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Vaihto-oppilaan soveltavat paikalliset kurssit eivät siirry Koskeen

Moro!

Meillä vaihto-opiskelijoiden ongelmat KOSKI-siirroissa ratkesivat kun kohtaan Opiskelijan tavoite koulutuksessa vaihtoi 1 koko tutkinnon suorittaminen aiemman 2 tutkinnon osan tai osien suorittaminen -vaihtoehdon sijaan.