peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Vanhan Lopsin (2003) kurssien sisällöt KOSKESSA?

(updated by Maria Westerback VISMA ‎20-02-2018 12:54 )

Huomasin, että vaikka olen täyttänyt Kurssit- rekisterin KOSKI-tunnisteen ohjeiden mukaisesti vanhan opsin opiskelijoille, ja kurssin koodi vastaa kurssin sisältöä Primuksessa, KOSKESSA kurssin sisältö näyttää opiskelijan kohdalla eri sisältöä kuin kurssikoodit listassa kerrotaan?

Esim. vanhan opsin (2003) Fysiikka 3 pitäisi olla sisällöltään Aallot, mutta Koskessa opiskelijan tiedoissa se onkin Sähkö, joka on merkitty taas koodistossa FY6 -kurssin sisällöksi? (https://extra.koski.opintopolku.fi/koski/dokumentaatio/koodisto/lukionkurssitops2003nuoret/latest) alla ote tästä. Näitä on muissakin aineissa, kuten esim YH3 ja YH4 näyttävät menneen "ristiin" sisältöjensä kanssa. Pitääkö tästä olla huolissaan, jos KOSKI -tunnisteet on kuitenkin oikein merkitty Primukseen?

FY3 - Aallot -
FY4 - Liikkeen lait -
FY5 - Pyöriminen ja gravitaatio -
FY6 - Sähkö
2VASTAUSTA2
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Vanhan Lopsin (2003) kurssien sisällöt KOSKESSA?

No niin näkyy olevan sekaisin sisällöt, fysiikassakin kurssit 7 ja 8 samalla sisällöllä. Ja todellakin niin monessa muussakin aineessa sekavuutta.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Vanhan Lopsin (2003) kurssien sisällöt KOSKESSA?

Ensimmäinen arvaukseni on, että jos kurssikoodit vanhan LOPSin listassa ovat samat kuin uudessa LOPS:sissa, Koski hakee kurssin sisällön sieltä, eikä tästä vanhasta opsista. Siksi esim. vieraat kielet, (paitsi muuttuneet äikän kurssit) on pääsääntöisesti oikeilla sisällöillä.