peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Yhteishaun tulokset

Eikö Vismalta tule mitään ohjetta, miten yhteishaun tulokset tuodaan primukseen???

2VASTAUSTA2
Highlighted

Vastaus: Yhteishaun tulokset

Tähän käy sama ohje kuin aiemminkin. Opintopolun mukaan tiedonsiirtoon ei ole tullut mitään muutoksia. Uudet opiskelijat haetaan Primukseen joko Hakijat- tai Opiskelijat-rekisteriin, se on oppilaitoksen päätettävissä. Jos halutaan ensin käsitellä uusia opiskelijoita Hakijat-rekisterissä ja siirtää ne sieltä sitten Opiskelijat-rekisteriin, niin voidaan tehdä tiedonsiirto ko. rekisteriin ensin. Mutta on myös mahdollista siirtää heidät suoraan Opiskelijat-rekisteriin.

 

Suosittelemme muodostamaan ja tallentamaan ensin tiedoston omalle koneelle Opintopolusta ja sen jälkeen tekemään tiedonsiirron Primukseen. Toinen vaihtoehto on hakea uudet opiskelijat suoraan JSON-rajapinnasta Primukseen, mutta siinä on ainakin aiemmin ollut joillakin ongelmia.

 

Ohjeet löytyvät täältä: http://help.starsoft.fi/indexebbf.html?q=fi/node/17852 ja http://help.starsoft.fi/indexa84a.html?q=fi/node/17855.

Molemmissa ohjeissa vaihtoehto 2 on suositeltavampi eikä siihen tarvitse ladata loadereita etukäteen. Meillä on meneillään juuri ohjeiden siirtäminen uudelle alustalle, joten valitettavasti vuosiluku ym. yleisiä tietoja ei ole noihin nyt päivitetty, mutta siirtoperiaate on pysynyt ennallaan.


Ystävällisin terveisin,
Tarja/ Communication specialist
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi. Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Yhteishaun tulokset

Heippa,

 

Opintopolun JSON-tiedostoon on kuitenkin tullut muutos koskien kansalaisuuksia. Loaderissa tiedon tulee nyt olla "kansalaisuudet" ei "kansalaisuus". JSON-tiedostosta saa nyt myös useamman opiskelijan mahdolliset kansalaisuudet. JSON-tiedosto on nyt muotoa: "kansalaisuudet":["246","643"]

 

Miten loaderia tulisi muuttaa jotta tuon jälkimmäisen kansalaisuuden saa tallennettua Primuksessa "Kansalaisuus 2"-kenttään?