peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Aikaisempien suoritusten päivittyminen Koskeen

Hei!

Suoritukset ovat siirtyneet Koskeen valmistuneilta oppilaita peruskoulun ja lukion oppilailta.
Mutta muilla luokka-asteilla peruskoulussa eivät ole päivittyneet Koskeen. Olen vaihtanut lukuvuotta ja laittanut vahvistuksen päivämäärät ja manuaalisesti siirtänyt Koskeen. Kaikilla mahd. tavoilla, johon nyt jonkinlaista ohjetta olen löytänyt. Eivät päivity. Missähän voisi olla vika, onko muilla samaa ongelmaa? Myös kurssitietojen ym. pitäisi olla kohdillaan. Pitäisiköhän koulun tietojen lukuvuositiedot olla pitempään edellisessä lukuvuodessa, jotta arviointi automaattisesti yön aikana siirtyisi.

Ymmärrykseni mukaan Koskessa nyt esim. 8.luokkalaisella pitäisi näkyä viime kevään 7.arviointi. Päivittyyköhän nyt tulevan joulun arviointi automaattisesti, vai vasta kevään arviointi? On tullut luettua ohjeita ja katsottua webinaareja, mutta paljon on vielä tiedoissa aukkoja..... Automaattinen tiedonsiirto on meillä ollut toiminnassa pari viikkoa ja virheitä ym. koetetaan korjailla sitä mukaa, kun niitä putkahtelee.

 

2VASTAUSTA2

Re: Aikaisempien suoritusten päivittyminen Koskeen

Hei,

 

Lukion opiskelijoilla suoritukset eivät siirry Koskeen luokkakohtaisesti, joten heidän osaltaan ei ole tarvetta siirtyä ajassa taaksepäin. 

 

Perusopetuksen osalta jos halutaan siirtää edellisen luokka-asteen suorituksia Koskeen, tulee tehdä seuraavat toimenpiteet :

 

Opiskelijat -rekisteri
- Täytetään oppilaille Vahvistuksen vuosiluokka ja Vahvistuksen pvm -kenttiin edellis lukuvuoden tiedot. 
- Vaihdetaan oppilaille Luokka-aste/vuositaso -kenttään edellinen luokka-aste
- Vaihdetaan Ryhmä/luokka -kenttään viime vuoden tieto tai vaihdetaan Luokat-rekisterissä tämän hetkisen luokan nimeksi viime lukuvuoden tieto. (luokan nimi siirtyy käytännössä vain tekstimuotoisena, joten teknisessä mielessä tämän kentän sisältö ei vaikuta suoritusten siirtoon)

Koulun tiedot-rekisteri
- Vaihdetaan Lukuvuosi alkaa ja Lukuvuosi päättyy kentät vastaamaan viime lukuvuoden tietoja

 

Kun muutokset on tehty, siirretään ko. oppilaat manuaalisesti Koskeen. Kun Koski-siirto on suoritettu onnistuneesti, voidaan tiedot palauttaa taas nykyhetkeen. 

CONTRIBUTOR ***

Re: Aikaisempien suoritusten päivittyminen Koskeen

Hei!

Nyt taitaa olla jotain häikkää tiedonsiirroissa. Huomasin, että automaattinen tiedonsiirto ei taida toimia oikein. Toiminut 1.11. viimeksi yhdellä koululla ja sitten lokakuussa erinäisiä siirtopäiviä löytyy. Manuaalinen tiedonsiirto ei toimi, nyt on kyllä jotain ihmeellistä tapahtunut. Pitänee tukiyhteyden kanssa katsoa, missä voi vika olla.