peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Erityinen tuki - KOSKI

Hei,

erityisen tuen oppilaalle tehdään nivelvaiheessa erityisen tuen jatkuessa aina uusi päätös. Jos erityisen tuen päätökselle ei voida merkitä päättymispäivämäärää on oppilaalla yläkoulussa vähintään 3 kappaletta erityisen tuen päätöksiä jotka ovat kaikki voimassa.

 

Tällä hetkellä jos ensimmäiseen päätöksen on määritelty päättymispäivämäärä jää tämä voimaan KOSKEEN vaikka uusia päätöksiä tehdään.

 

Alla olevien ohjeiden mukaan erityinen tuki päättyy kun tehdään ”lopettamispäätös”. Tällä hetkellä tällaista päätöstä ei ole vielä määritelty KOSKI-siirtoon. Eikö päättymispäivämäärän tulisi siirtyä vain kyseiseltä päätökseltä? http://help.starsoft.fi/?q=node/20110

 

Tuen asioista suhteessa KOSKEEN on muitakin keskusteluja mutta näihin ei ole saatu toimittajalta kommenttia, miksi ei?

1VASTAUS1

Vastaus: Erityinen tuki - KOSKI

Tullaan korjaamaan siirto erityisestä tuesta ja erityisen tuen päätöksestä.

Koski avasi nyt mahdollisuuden siirtää tiedot taulukkomuotoon mikä tarkoittaa että voimme siirtää kyseisiä päätöksiä koskeen järkevästi aikajärjestyksessä. Vanhaan päätökseen ei saa mennä muuttamaan tietoja jälkikäteen mikä tarkoittaa että tehdään uusi päätös "lopettamispäätös" tai päätös päättymisestä jonka jälkeen uuden päätöksen teko onnistuu ilman että vanhat päätökset jää voimaan Koskessa. Tämä vaatii meiltä vielä hiukan muutoksia mutta yritämme saada sen mahdollisimman pian julkaisuun.