peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Keittiöhenkilökunnan Wilma

GDPR:n myötä Wilma tunnukset pitää olla henkilökohtaiset.

Miten olette toimineet koulun keittiöhenkilökunnan kanssa?
On tullut toive, että keittiöväellä pitää olla yhteistunnus jota kaikki pääsevät lukemaan. Keittiöväen pitää nähdä koulun tiedotteet jotta näkevät, että joku luokka on esim. retkellä ja huoltajat voisivat lähettää keittiölle viestejä. Jos keittiöväellä olisi omat tunnukset ja tietty keittäjä on poissa ei tieto kulje.

 

 

6VASTAUSTA6
CHAMPION **

Re: Keittiöhenkilökunnan Wilma

Ei meillä keittiöhenkilökunnalla ole mitään Wilma-tunnuksia koska eivät edes kuulu sivistyspuolen henkilökuntaan. Kyllä meillä ihan itse tiedotetaan keittiölle jos joku luokka ei syö jonain päivänä, ei voi olettaa että heillä olisi aikaa lueskella Wilma-tiedotteita ja huomata sieltä sellaiset asiat jotka heitä koskevat. Aikaa kaukaa haettu ajatus mielestäni.

CONTRIBUTOR ***

Re: Keittiöhenkilökunnan Wilma

Meillä on osalla keittäjistä omat wilma tunnukset. Nyt on toive, että tunnukset tulisivat kaikille kouluille ja vielä olisi yhteistunnus. Itseä tämä yhteistunnus mietityttää.
Mitä Visman väki tähän sanoo?

CONTRIBUTOR ***

Re: Keittiöhenkilökunnan Wilma

(updated by MarikaJ ‎04-03-2019 11:59 )

Kysyin viime syksynä yhteistunnuksen mahdollisuutta yhteisopettajuutta toteuttavalle työparille ja Vismalta vastattiin että se ei käy. En enää löytänyt viestiä jotta olisin voinut kopsata siitä, mutta juurikin tietoturvaan se muistaakseni perustui että sellaisia ei saanut luoda.

 

Meillä viedään sekä keittiölle, että kiinteistöhuollon kahvihuoneeseen joka maanantai koulun paperinen viikkolista jossa on kaikki suunnitellut tapahtumat merkittynä. Ei siihen esimerkiksi luokittaisia parin tunnin uimareissuja merkata, mutta kokonaisen päivän poissaolot niinkuin juuri retket ja teemapäivät siinä näkyy. Ruokailut meillä pitää opettajien perua keittiölle aina erikseen jos lähtee retkelle. Usein tilataan eväät niin se peruminen/tieto menee siinä sivussa. 

CONTRIBUTOR ***

Re: Keittiöhenkilökunnan Wilma

Voisiko Visman väki vastata tähän vielä varmistukseksi?

Olen itsekin sitä mieltä että yhteistunnusta ei voi olla.

Miten asia kannattaisi ratkaista koska keittiöhenkilökunnalle halutaan tunnukset?

Highlighted
CHAMPION *

Re: Keittiöhenkilökunnan Wilma

Meillä on yhdellä vastaavalla kettiöhenkilökunnan työntekijällä Wilman tunnukset. Hän sitten tiedottaa muuta keittiöhenkilökuntaa muutoksista. Hän näkee tiedotteet ja voi viestitellä opettajien, rehtorin ja muun henkilökunnan kanssa ( esim. terv. hoitaja, koulusihteeri, kuraattori). Lisäksi opet ja opo tiedottaa usein retkistä yms. erikseen joko soittamalla tai henkilökohtaisesti ja he antavat yksityiskohtaisempaa tietoa tarvittaessa.

Re: Keittiöhenkilökunnan Wilma

Hei,

 

Emme voi suositella yhteiskäyttötunnuksia. Väärinkäytösepäilyissä ei voida tällöin ohjelmiston puolesta millään todentaa kuka vastaa mahdollisista väärinkäytöksistä tai kuka on nähnyt mitäkin tietosisältöä Wilmassa.