peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Kevään vinkit julkaistu!

Kevään vinkit sekä arviointiin että Koskeen on julkaistu Käyttövinkit-sivulla.

 

Apua kiireiseen toukokuuhun!

KOSKI - Lukuvuoden päättyminen


Terveisin, Jenny
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen
6VASTAUSTA6
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Kevään vinkit julkaistu!

Kiitos kootuista ohjeita, näitä on kaivattu!

 

Miten toimitaan, jos arvosanaa on tarpeen muuttaa toimeenpanon jälkeen?

 

Kaupungissamme oppilaalla on yksi ja sama oppilaskortti koko perusopetuksen ajan, mikäli opiskeluoikeus pysyy samana. Miten toimitaan, kun oppilas siirtyy yhdestä alakoulusta toiseen yläkouluun (tai millä tahansa luokka-asteella vaihtaa koulua lukuvuoden vaihtuessa)? Merkitäänkö eropäivä? Ja sitten uudessa koulussa poistetaan eropäivä ja merkitään uusi aloituspäivä? Viime keväänä Opetushallitus ilmoitti, ettei näissä tapauksissa ole tarpeen tehdä uutta opiskelijakorttia, koska opiskeluoikeus ei muutu.

Vastaus: Kevään vinkit julkaistu!

Hei Tarja,

 

Jos arvosanaa on tarpeen muuttaa, niin voidaan toimia normaalisti, eli korjata esimerkiksi arvosana käsin oppilaan opsiin. Automaattisiirto vie päivitetyn arvosanan seuraavana yönä KOSKI-palveluun.

 

Jos teillä on tapana jatkaa samalla opiskelijakortilla, ei eropäivää ole tarve täyttää ollenkaan koulun vaihtuessa. Eropäivä-kentällä päätetään kyseinen opiskeluoikeus. Riittää siis että vahvistatte vuosiluokan suorituksen edellisessä koulussa täyttämällä Vahvistuksen vuosiluokka ja Vahvistuksen pvm -kentät.

 

Huomioitavaa on että jos koulu vaihtuu saman opiskeluoikeuden sisällä, tulee teillä olla koko kunnan kattavat Koski-palvelukäyttäjätunnukset (Primuksessa: Koski-rajapinnan tunnus ja salasana), jotta vastaanottava koulu saa siirrettyä opiskeluoikeuden itselleen, mutta jos olette toimineet näin tähänkin asti, niin oletettavasti käyttöoikeudet ovat kunnossa. 

 

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Kevään vinkit julkaistu!

Hei,

 

kiitokset hyvistä ajankohtaisten infoista ja vinkeistä Sydän

 

Koski-siirrot sujuneet sukkelasti tänä lukuvuonna - 

paitsi nyt kun merkkasin ysiläisille valmistumispäivän. Virheilmoituksen perusteella aloin tsekata ops-puuta opiskelijarekisteristä ja sieltä mielestäni virheilmoituksen syy löytyi - kaikkia valittuja kursseja ei oltu arvioitu (katso liite).

Eikö niin, että kaikkiin valittuihin kursseihin pitää merkitä arviointi?

 

 

Vastaus: Kevään vinkit julkaistu!

Laitoitko ysiluokkalaisille ne Vahvistuksen vuosiluokka ja Vahvistuksen pvm -kentät? Eikö niiden pitänyt tehdä se, ettei kaikille valituille kursseille tarvitse olla arviointia?

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Kevään vinkit julkaistu!

Kiitokset Sydän

Nyt tajusin (valmistumis- ja vahvistuspvm kuulosti ihan samalta, kunnes löysin nuo vahvistuksen omat kentät..) ja siirrot onnistuivat!

 

Siirsin samalla vahvistuksen kentät vähän paremmin näkyville samaan riviin valmistumispäivän kanssa.

 

Vastaus: Kevään vinkit julkaistu!

Hyvä jos auttoi!

Tein itse myös sen, että siirsin Vahvistuksen-kentät Valmistumispäivä-kentän läheisyyteen, jotta ne tulee täytetyksi Hymiö Onnellinen