peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION ***

Kolmiportaisen tuen portaita alaspäin - KOSKI

Hakemukset ja päätökset -rekisteriin ja erityisen tuen tietojen siirtymiseen on luvattu muutosta/parannusta tälle syksylle, mutta myöskään ei toimi tämä: jos oppilas siirtyy tehostetusta tuesta yleiseen tukeen, niin se tieto ei siirry Koskeen. PAITSI jos tehostetun tuen päättymispäivän kirjaa alkuperäiselle pedagogiselle arviolle, jossa on kirjattu "Siirto tuen vaiheeseen" tehostettu tuki. Mutta näin ei voi ohjeistaa tekemään, kun alkuperäinen asiakirja voi olla tehtynä eri koululla ja sitä ei uudella koululla pysty enää muokkaamaan. 

 

Ei siirry tieto tehostetusta tuesta myöskään, jos oppilas siirtyy erityisestä tuesta tehostettuun. Erityisen tuen päättymispäivä kyllä tulee hakemukset ja päätökset -rekisteristä, mutta tämän jälkeenhän oppilaalle ei tehdä pedagogista arviota, mikä on tällä hetkellä ainut asiakirja, josta tieto tehostetusta tuesta siirtyy Koskeen.

 

Kannattaako näitten kanssa nyt askarrella ja yrittää keplotella tietoja oikein Koskeen vai kannattaako vaan odotella?

 

 

4VASTAUSTA4
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Kolmiportaisen tuen portaita alaspäin - KOSKI

Samoja asioita on täälläkin pähkäilty.

CHAMPION **

Vastaus: Kolmiportaisen tuen portaita alaspäin - KOSKI

Voisiko Visma vastata tähän??

Onko tulossa muutoksia tähän miten tuet siirtyvät Koskeen? Vismassa ei nähtävästikään tiedetä miten nämä tukiprosessit menevät kuten ketjun aloittaja kirjoitti. Tämä systeemi miten tuet siirtyvät tällä hetkellä Koskeen EI TOIMI!! Juuri esim. tuo juttu että jos tehostettu tuki päättyy niin sen tiedon kirjaaminen ei enää toisella koululla onnistukaan siihen alkuperäiseen dokumenttiin, joten tietoa tuen päättymisestä ei saada siirtymään Koskeen.

Toivottavasti tähän on tulossa muutoksia.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Kolmiportaisen tuen portaita alaspäin - KOSKI

No eipä se toimi toisinkaan päin: Jos oppilas siirtyy tehostetusta tuesta erityiseen tukeen, pitää päättyminen kirjat siihen Pedagogiseen arvioon, jossa on päätös tehostettuun tukeen siirtymisestä. Ja sehän on voitu tehdä eri koulussa. Erityisen tuen alkaminen kirjautuu kyllä hakemukset ja päätökset rekisteristä, mutta eihän oppilas voi yhtäaikaa olla tehostetussa ja erityisessä tuessa. Näitä olen pääkäyttäjänä (ja ainoana Primus käyttäjänä) nyt sitten kaivellut esiin ja merkinnyt tehostetun tuen päättymispäiviä.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Kolmiportaisen tuen portaita alaspäin - KOSKI

Näin tärkeät asiat pitäisi olla yksiselitteisesti siirrettävissä opiskelijarekisterin puolelta ao. oppilaan

kortilta. Tämä monimutkainen systeemi ei tule ikävä kyllä koskaan toimimaan ilman ongelmia ja sujuvasti.

Muutkin oppilasta koskevat asiat siirtyvät opiskelijarekisteristä, miksi ihmeessä tämä on tehty niin vaikeaksi.

Kunnissa on ollut eri käytäntöjä niin erityisen tuen kuin tehostetun ja yleisen tuen kirjauksissa, ja kaikilta

siirtyisi tiedot kauniisti jos ne olisivat opiskelijarekisteripuolelta siirrettävissä. Nyt koitetaan vääntää vanhoista päätöksistä ja oppimissuunnitelmista sellaisia että tieto siirtyisi. Voi voi....