peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Koski koskee kaikkia

KOSKI on ollut tämän(kin) viikon suosituin aihe tukipalvelussamme. Mikä mietityttää eniten? Vastustaako jokin juuri nyt? Kokeile yhteisön voimaa ja "ajattele ääneen" ehkä joku on juuri saanut ratkaistua vastaavan pulman. Olemme kaikki samassa veneessä yhteisessä Koskessa, joten jaetaan hyvä vinkkejä puolin ja toisin! Hymiö Onnellinen

 

P.S. Huomasithan, että Opintopolku.fi ja Opintopolun virkailijan palveluissa on käyttökatko 1.-6.2. palveluihin tehtävien huolto- ja päivitystöiden takia.

4VASTAUSTA4
CHAMPION *

Vastaus: Koski koskee kaikkia

Hei, miten voidaan korjata/kiertää virhe Koski-siirrossa, joka ilmoittaa "yhteysvirhe 400 bad requist... /KT esiintyy useammin kuin kerran ryhmässä pakolliset"?

Tällainen tapaus tulee, kun oppilas on yläkoulun aikana vaihtanut UE->ET tai päinvastoin ja molemmissa aineissa KOSKI-koodi on KT.

Vastaus: Koski koskee kaikkia

Moikka!


Näissä tapauksissa on yleensä menetelty niin, että oppilaskohtaisesti on muutettu kurssitietoja opetussuunnitelman kautta. Jos oppilas on vaihtanut UE -> ET, niin uskonnon aineelle lisätään "Älä huomioi KOSKI-siirrossa" -rasti. Kurssitietojen muutos tehdään siis aina siihen aineeseen, josta oppilas on siirtynyt pois.

 

Kurssitietojen muutos tehdään klikkaamalla oppilaan opsista esim. nyt uskonnon ainetta ja valitsemalla valikosta Muuta opiskelijan...-> kurssitietoja. Avautuvan ikkunan kautta voidaan sitten oppilaskohtaisesti määritellä, ettei kurssia huomioida ollenkaan Koski-siirrossa. Tässä ikkunassa näkyvät samat kentät kuin varsinaisessa Kurssit-rekisterissä.


Terveisin, Jenny
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen
CHAMPION *

Vastaus: Koski koskee kaikkia

Kiitos selkeästä ohjeesta.

CHAMPION *

Vastaus: Koski koskee kaikkia

Me olemme ohjeistaneet siirtämään opetussuunnitelman mukaisesti aikaisemmin opiskeltu ja vaihtunut katsomusaineen arvosana viimeksi opiskeltuun ja lisätietoihin kirjattu mistä katsomusaineesta on kyse. Tämä tulee nimittäin viimeistään päättötodistuksessa esille että oppilaalla saa olla vain yksi katsomusaine todistuksessa.