peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Kotiopetuksessa olevat oppilaat

Miten pitäisi merkitä kotiopetuksessa olevat oppilaat Primukseen? Eivät ole virallisesti minkään koulun oppilaita mutta heillä on valvova opettaja. Kosken ohjeista olen ymmärtänyt, että nämä oppilaat pitäisi näkyä Koskessa. Jos eivät ole minkään koulun oppilaita, niin miten tiedot saadaan Koskeen?

3VASTAUSTA3

Vastaus: Kotiopetuksessa olevat oppilaat

Meillä oli ennen kotiopetusoppilaat omassa x Kotiopetus -koulussa, mutta nykyään ovat niissä kouluissa, joihin kuuluisivat ja joista heitä valvotaan kotiopetusluokalla ja opiskelijalaji on kotiopetusoppilas ja ne Koski-kentät täytettyinä. Ovat mielestäni menneet Koskeen läpi ihan nätisti.

CHAMPION ***

Vastaus: Kotiopetuksessa olevat oppilaat

(updated by Minna Suhonen ‎11-10-2018 10:52 )

Meillä kaikki kotioppilaat ovat kotioppilaita valvovassa koulussa (meillä on vain yksi sellainen koulu). Kotioppilailla on lisäksi 2. rivillä "Kotiopetus"-koulu ja heillä on oma opiskelijalajinsa. Kosken suhteen täytetään peruskenttien lisäksi kentät Opiskelija kotiopetuksessa alkaen/päättyen, niin se tieto näkyy lisätiedoissa.

Highlighted
CONTRIBUTOR **

Vastaus: Kotiopetuksessa olevat oppilaat

Kiitos neuvoista! Teemme siis samalla tyylillä. Meillä oppilaat ovat normaaleissa kouluissaan mutta muutetaan oppilaslaji ja tehdään luokat kotiopetuksessa oleville.