peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Lastenhoitajalle (henkilökunta) ns. luokanvalvojan oikeudet

Kuinka annetaan ns. luokanvalvojan oikeudet henkilökunta-rekisterissä olevalle lastenhoitajalle?

Lastenhoitajan pitäisi aloittaa vasun (pedagogisen asiakirjan) tekemisen oman ryhmänsä lapsukaisille, mutta Luokat ja Opiskelijat-rekistereiden kenttien (Ryhmänohjaaja/Luokanvalvoja, Ohjaaja 1 tai Ohjaaja 2, Muut ryhmänohjaajat) kautta voi antaa oikeudet vain Opettajat-rekisterissä oleville....

 

Luokan avustajat-kenttä Luokat-rekisterissä ei ainakaan anna ko. oikeutta enkä halua antaa lastenhoitajalle oikeutta nähdä kaikki pedagogiset asiakirjat.

4VASTAUSTA4

Vastaus: Lastenhoitajalle (henkilökunta) ns. luokanvalvojan oikeudet

Erinomainen kysymys, olen samaa joutunut pohtimaan jo monta kertaa! Olemme tulleetkin siihen tulokseen, että kai ne vaka-puolen lastenhoitajat on pakko luoda opettaja-rekisteriin tämän takia. Tosin mielenkiinnolla odotan, jos tähän tulee joku ratkaisu!

Highlighted

Vastaus: Lastenhoitajalle (henkilökunta) ns. luokanvalvojan oikeudet

Hei

 

Tämä asia voidaan ratkaista seuraavasti.

 

Opiskelijat-rekisterin kentän Kortin omistusoikeus ryhmillä avulla voidaan käyttäjälle antaa oikeuksia nähdä enemmän tietoja yksittäisten opiskelijoiden osalta. Henkilökuntaan kuuluvalla on oltava sama käyttäjäryhmä Henkilökunta-rekisterin kentässä Käyttäjäryhmä Wilmassa. (tekemällä pelkän käyttäjäryhmän ilman rekistereihin annettuja oikeuksia riittää).

 

Tämän lisäksi hänellä on myös oltava sama käyttäjäryhmä kuin vasu lomakkeella.

 

 

 


Anne-Maj
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Lastenhoitajalle (henkilökunta) ns. luokanvalvojan oikeudet

Hei,

kiitos vastauksesta, tämä toimii vielä nyt näin alkuvaihessa, sillä vasta yksittäiset lastenhoitajat tarvitsevat oikeuden. Todellisuudessa ryhmiä ja lastenhoitajia on paljon.... Tietojen ylläpito on siten jatkossa haastaavaa. Pidemmän päälle asiaan tarvitaan siis huomattava parannus! 

 

Toimivinta olisi, mikäli Luokat-rekisterissä merkitään henkilökunta-rekisterissä olevia lastenhoitajia (esim. kenttä Luokan avustajat), ja he saisivat tämän kentän kautta samat oikeudet kuin esim. kenttään Muut ryhmänohjaat merkityt opettajat saavat. Voitko viedä asiaa eteenpäin kehitykselle?

Vastaus: Lastenhoitajalle (henkilökunta) ns. luokanvalvojan oikeudet

Moikka!

 

Huomasin, että tämä keskustelu oli loppunut hieman kesken. Anteeksi tästä!

 

Kävin nyt kirjaamassa toiveen meidän ideapankkiin. Käyttehän peukuttamassa siellä, niin saadaan asiaa eteenpäin Hymiö Onnellinen 


Terveisin, Jenny
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen