peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Oppiaan profiilisivu ja tata-aineiden arviointi

Hei!

Opettaja on aikaisemmin nähnyt ryhmänsä oppilaan aikaisemmat suoritukset muiden opettajien antamina profiilisivulla. Nyt ei kuuleman mukaan näy kuin omat arvioidut kurssit. Onkohan se poistettu?
Nyt taito- ja taideaineiden opettajat ainakin tätä kaipailevat, koska päättöarviointiin tarvitaan kaikki suoritukset. Tämä koskee nyt 8.luokkalaisia ja päättyviä tata-aineita. Meillä paljon valinnaisia ja yhdessä aineessa voi olla kolmenkin opettajan arviointeja. Nyt tehty "arviointikirjat" yhteiseen pakolliseen tata-aineeseen, missä näkyvät kaikkien 8.luokkien pakolliset kurssit 7.luokalta. Miten muualla hoidatte Wilmassa näitä taito-ja taideaineiden arviointeja? Pystyykö arvioinnin osalta vaikuttamaan tuohon profiilisivun näkymään?

2VASTAUSTA2

Vastaus: Oppiaan profiilisivu ja tata-aineiden arviointi

Hei,

 

Koulun tiedot-rekisterin  "Opettaja saa nähdä kaikki arvosanat aineesta"- kentällä saadaan aineopettajille näkyviin oppilaan kaikki arvosanat samasta oppiaineesta. Arvosanat näkyvät Wilmassa opetusryhmän takaa "Aineen arvosanat" -välilehdellä. 

 

https://help.starsoft.fi/index31c2.html?q=node/1760

 

 

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Oppiaan profiilisivu ja tata-aineiden arviointi

Hei!

Tätä kautta näkyy kyllä, mutta aikaisemmin näkynyt oppilaan yhteenveto etusivulla omat arvioidut kurssit (näkyy nytkin) +  muut arvioinnit kurssista, joka ilmeisesti poistettu. Tuo opetusryhmän kautta meneminen koetaan hankalammaksi. Välitän kuitenkin tuon tiedon eteenpäin.