peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Pedagogiset asiakirjat

Hei!

Olemme tallettaneet erityisen tuen päätökset Koulun päätökset rekisterikortille.

 

Pedagogiset arviot, -selvitykset, oppimissuunnitelma, HOJKSit ja muut tukeen liittyvät asiakirjat näkyvät Tuki välilehdellä. Tuki välilehdelle ruksataan myös Erityinen tuki ja mahdollinen pidennetty oppivelvollisuus.

 

Hakeeko Koski-tiedonsiirto ao. tiedot noista rekistereistä vai pitäisikö ne saada jotenkin vielä Hakemukset ja päätökset rekisteriin?

Yhteistyöterveisin! Mervi

 

Terveisin! Mervi

12VASTAUSTA12

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Meillä on tehty ihan samalla tavalla kuin teillä ja ymmärtääkseni pitäisi saada siirrettyä Hakemukset ja päätökset -rekisteriin, jotta tieto saadaan opiskelijalle Koskeen.

 

--> Jos jollain on hyvät ohjeet tästä siirtämisistä olemassa (VISMA?), niin ottaisin enemmän kuin mielelläni vastaan!

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Tähän haluaisin myös minä vastauksen Hymiö Onnellinen

Tallukka64, koulusihteeri
CHAMPION **

Re: Pedagogiset asiakirjat

Ei hae yhtään noista rekistereistä, erityisen tuen tiedon haetaan pelkästään Hakemukset ja päätökset-rekisteristä. Ja sehän tässä ongelma onkin... Eli ihan sama mitä rukseja olet laittanut muihin rekistereihin.

Highlighted
CHAMPION *

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Oppilaskortilta siirto hakemukset ja päätökset rekisteriin voidaan ainakin tehdä seuraavsti: Oppilasrekisterissä: Lisätoiminnot->luo hakemus tai päätös valitulle rekisterikortille, jolloin avautuu ikkuna hakemukset ja päätökset rekisteriin. Voit kirjoittaa samat tiedot kuin viraston päätöksissä on. Oppilaan nimi ja luokka tulee oletuksena.

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Tuon oppilaskortilta siirron olenkin bongannut ja minun mielestä se on hyvä keino siihen sitten, kun jatkossa se päätös sinne Hakemukset ja päätökset -rekisteriin pitää laittaa. Mutta että tuolla keinolla laitettaisi kaikki tämän hetkiset, niin kuulostaa hurjalta..

 

Sitten tyhmä kysymys: mitens tehostettu tuki, onko Koski kiinnostunut siitä? Ja jos on, niin mistä ja miten se tieto siirtyy?

CHAMPION ***

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Tehostettu tuki siirtyy pedagogiselta arviolta, jos on täytetty:

- Siirto tuen vaiheeseen Tehostettu tuki

- Alkamispvm

 

Tässä on mm. seuraavat ongelmat: jos tehostettu päättyy, päättymispäivämäärä pitää tallentaa alkuperäiselle ped.arviolle. Tai jos siirtyy erityisestä tuesta tehostettuun, niin se tieto ei siirry mistään, koska siinä kohtaa ei tehdä pedagogista arviota.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Meillä on kentät "opetus toiminta-alueittain", "jopo" ja "pidennetty oppivelvollisuus" opiskelijarekisterin tuki-välilehdellä. Ilmeisesti nämäkään tiedot ei sitten siirry sieltä, vaan ne pitää olla (myös) hakemukset ja päätökset -rekisterissä?

Tallukka64, koulusihteeri
CHAMPION ***

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Näin on. Täältä löytyy tietoa http://help.starsoft.fi/?q=node/20202

 

CHAMPION **

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Kaiken kaikkiaan kolmiportaiseen tukeen liittyvien tietojen siirtyminen Primuksesta Koskeen tuntuu olevan kerta kaikkiaan niin vaiheessa, ettei paremmasta väliä. Tiedot ovat aiemmin olleet ilmeisesti vähän kaikilla Opiskelijarekisterin Tuki- tai vastaavalla välilehdellä ja nyt Kosken myötä joudutaan niitä siirtämään eri paikkoihin. Viimeisimpänä kommervenkkinä näyttää nyt uusimmassa päivityksessä olevan kokonaan uusien asiakirjojen tekeminen Vaikeimkin vammaisten oppilaiden kohdalle, jotta tuo vammaisuustieto saadaan Koskeen (asiasta on kerrottu uusimmassa versiosaatteessa). Ainakaan meillä oppilashuollon väki ja erityiskoulun rehtorit eivät olleet kuulletkaan "Vaativan erityisen tuen suunnitelmasta", jollainen pitäisi näillä oppilailla olla pedagogisena asiakirjana. Pitääkö siis todella tehdä tällaiset asiakirjat vai käytetäänkö taas "kikkakolmosta" ja kirjataan rekisteriin tuollainen asiakirja, jossa on vain nuo pyydetyt tiedot (muuten tyhjä), jotta saadaan pyydetyt tiedot siirtymään? Mielestäni näissä tuen tietojen siirtämisessä on ollut ja on edelleen aivan liikaa tällaisia ihmeellisä "uusia/pakollisia" juttuja, jotka eivät sitten välttämättä toimikaan ja kuitenkin teettävät todella paljon töitä käyttäjien päässä.

CHAMPION ***

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Juu no meilläkään ei kyllä löydy tuollaista asiakirjalajia "Vaativan erityisen tuen suunnitelma" valikoimista ollenkaan.

Vastaus: Pedagogiset asiakirjat

Hei,

 

Pahoittelut, että asiaa ei oltu ilmoitettu versiosaatteessa tarpeeksi selkeästi, mutta vammaisuustiedot siirtyvät toistaiseksi vain ammatillisen koulutuksen oppilailla. Perusopetuksen osalta tämä tullaan lisäämään Koski-siirtoihin myöhemmin. 

 

https://help.starsoft.fi/?q=node/20090