peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Suomi.fi-viestit

(updated by Maria Westerback VISMA ‎05-03-2019 15:24 )

 

Hei

Sain yleisviestin Vismalta tulevasta DIGIasiakaspäivistä. Viestissä mainittiin, että "Tiesithän, että Suomi.fi-viestit tulee ottaa käyttöön viimeistään syksyllä?

Mitä tuo tarkoittaa, en ole asiasta tietoinen?

4VASTAUSTA4
CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Suomi.fi-viestit

Sanavalinta mietitytti minuakin. Onko käyttöönotto pakollista?

Highlighted

Vastaus: Suomi.fi-viestit

Hei,

 

Laki hallinnon yhteisistä sähköisen asioinnin tukipalveluista (571/2016) [ns. KaPA-laki] velvoittaa julkisen hallinnon organisaatiot käyttämään Suomi.fi-viestejä.

Tämä ei tietenkään tarkoita että teidän on pakko ottaa käyttöön juuri Wilman Suomi.fi-viestit. Oppilaitos voi käyttää Suomi.fi-palvelua manuaalisesti, esimerkiksi lähettää päätökset liitteenä suoraan suomi.fi-viestipalvelusta. Manuaalinen prosessi on tietenkin työläs vaihtoehto, jossa itse joutuu luoda pdf-tiedosto ja liittää se viestiin manuaalisesti.

 

Wilman suomi.fi-viestit tarjoaa tähän helpotusta kun voitta massana lähettää päätöksiä suomi.fi-viestit palveluun ja manuaalinen työ jää pois.

CHAMPION ***

Vastaus: Suomi.fi-viestit

(updated by Minna Suhonen ‎11-03-2019 09:47 )

Itseäni kyllä nyt kummastuttaa, kun tällaisesta pakollisuudesta ei tunnu olevan meillä kaupungilla kenelläkään mitään tietoa? Mistä tulee tuo aikamääritys, että viimeistään syksyllä tulee ottaa käyttöön Suomi.fi-viestit?

Vastaus: Suomi.fi-viestit