peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR **

Tukimuodot kenttä Koskessa

Meillä Koskessa Opiskelijan Lisätiedot -> Tukimuodot kohdassa on tekstiä: avustaja-palvelut, tukiopetus, osa-aikainen erityisopetus jne. Kyseessä oppilas, joka on joskus ollut tehostetussa tuessa, mutta ei ole enää. Esimerkkitapauksen tehostettu tuki on päättynyt jo vuonna 2015.  Tehostetusta tuesta ei ole merkintää Koskessa.

Mistä Primuksen kentästä Tukimuodot siirtyvät Koskeen? Haittaako, jos Tukimuodot kohdassa on tietoa, joka tässä tapauksessa on ns. vanhaa tietoa?

4VASTAUSTA4
CHAMPION ***

Vastaus: Tukimuodot kenttä Koskessa

Tehostettu tuki siirtyy pedagogiselta arviolta ja erityinen tuki erityisen tuen päätöksestä. 

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Tukimuodot kenttä Koskessa

Pitääkö siis vanhoillekin tehostetun tuen oppilaille käydä merkitsemässä tuen alkamis- ja päättymispäivä pedagogiselle arviolle? Aikamoinen homma lähteä niitä läpi käymään. Erikoista, että tukimuodot kuitenkin siirtyvät pedagogiselta arviolta Koskeen, vaikka oppilas ei ole enää tehostetuen tuen oppilas.

Highlighted
CHAMPION ***

Vastaus: Tukimuodot kenttä Koskessa

Periaatteessa kai pitäisi joo, koska muualta tieto ei ainakaan toistaiseksi siirry. Täällä "Pedagogiset asiakirjat" -otsikon alla  https://help.starsoft.fi/?q=node/20202 on lisätietoa.

Sen olen huomannut käytännössä, että jos tehostettu tuki päättyy, niin se päättymispäivä pitää merkitä alkuperäiselle ped.arviolle, ei ole muuten siirtynyt. 

 

Mutta siirtyykö teillä Koskeen myös tosiaan siitä Tukimuodot-kentästä jotain? Siitä en ole tietoon törmännyt missään ja meillä ei uusimmissa ped.asiakirjoissa ole tuota kenttää edes käytössä.

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Tukimuodot kenttä Koskessa

Kyllä siirtyy Tukimuodot kentän tekstit. Sitä en vielä ole kokeillut, että miten vaikuttaa kun laitan pedagogiselle arviolle päättymispäivän.