peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR ***

Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Puhelintuen jonotusaika nyt yli neljä tuntia (perjantaina)! Olisi taas kiireistä asiaa ja kukaan ei vastaa. Kysymyslista kasvaa tässä odottaessa. Jos jätän takaisinsoittopyynnön, niin soitto tulee 1-3 päivän sisällä.....jos satun olemaan paikalla. Tiketit odottavat 3-51 päivää. Sähköpostit viipyvät ja kysymyksiin vastata toteamalla sama asia jota kysyit. Aina ei edes itse muista mitä oli kysynyt kun vastaus viipyy. Turhauttavaa!

Onnistumisten suhde turhautumiseen on melko pieni Hymiö Surullinen  Tehkää jotain siellä tuen johdossa. Kehittymistä luvattiin jo keväällä, mutta ei vakuuta minua.

(ps. laitoin tämän ensin vahingossa Netvisorin portaaliin....miten ihmeessä sinne eksyinkin)

18VASTAUSTA18
CONTRIBUTOR *

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Tukipalveluiden tehostamista kaipaan myös. Olen soittanut eilen ja tänään monta kertaa. Jättänyt soittopyynnön ja tänään uudestaan. Vielä ei ole kukaan soitellut.

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Kiitos palautteista!

 

Olemme rekrytoineet sekä viime syksynä että joulun alla uusia henkilöitä asiakastukeen, mutta valitettavasti tuesta on myös lähtenyt sovellusasiantuntijoita yrityksen ulkopuolelle, joten rekrytointeja jatketaan edelleen. Panostamme tänä vuonna erityisesti henkilöstön kouluttamiseen ja sisällöntuntemukseen, jotta ongelmat ratkeaisivat nopeammin, ja otamme kevään aikana myös käyttöön uusia työkaluja toiminnan nopeuttamiseksi. 

 

Koulujen alettua joulun jälkeen on asiakastuessa ollut puhelinpalvelussa välillä hyvin ruuhkaista ja tällä hetkellä takaisinsoittopalvelussa on noin puolen päivän viive. Pahoittelemme ruuhkasta aiheutuvaa haittaa ja kiitämme kärsivällisyydestä!

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Kiitos suorasta vastauksesta Petra!

Olemme toivoneet tänne aikuisten perusopetukseen omaa portaalia Communityyn. Myös puhelinpalvelussa voisi olla muutama oma tukihenkilö meitä varten. Aikuisten perusopetus on melko uusi koulutusmuoto ja rekisterin tarpeet ovat erilaiset. Myös ohjesivustoa voisi kehittää ja selkeyttää sekä tehdä aikuisten perusopetukselle omat ohjeet. OPSin uudistus oli vasta työn alla ja Koski prosessi oli erityisen hankala, ja se on edelleen kesken, joten tässä taistellaan nyt monien asioiden kanssa samaan aikaan. Nyt tuli vielä huonot uutiset ministeriöstä rahoituksen suhteen, joten oppilaitoksissa tarkistellaan vuoden 2017 tilastointitietoja. Jos apua ei saa pikaisesti, niin kärsivällisyys loppuu. Toivottavasti palvelu selkiytyy ja nopeutuu. Maailman meno on niin nopeaa, joten yritetään pysytään mukana niin että laatu ei kärsi Hymiö Silmänisku

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

MInäkin odotin puhelinjonossa to 17.1.2018 neljä tuntia. Tasan neljän tunnin kohdalla puhelu katkesi itsestään...

 

Olisi ollut mukava jossain vaiheessa kuulla edes se, monentenako jonossa olin...

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Ruuhkahuipun aikana jouduimme tekemään puhelinjärjestelmän asetuksiin muutoksia, jolloin tieto jonon määrästä ei ollut päällä. Nyt jonotuspaikka jälleen kerrotaan ja pahin flunssa-aaltokin on toivottavasti ohi henkilökunnan keskuudessa. 

 

Pirteätä pakkaspäivää!

 

t. Petra/Asiakastuki

 

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Olisi ystävällistä ohjata opetushallinnon ohjelmistojen käyttäjät Visman sivuilla paremmin.

Välillä "pääsee" englannin kieliselle kotisivullenne, mistä ei ole suoraa linkkiä eteenpäin.

Näin tapahtui klikatessani sähköpostiini tullutta linkkiä tiketin seurannasta...

Ja maa- sekä kielivalikko sivun oikeaan ylälaitaan, kuten muillakin ohjelmistotoimittajilla.

 

 

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Moi,

 

tiketin seurantalinkki avautuu asiakasportaaliimme, jossa pääset seuraamaan kyseisen tiketin käsittelyä, lisäämään siihen tietoja ja lukemaan siihen tulleita ratkaisuehdotuksia tai kysymyksiä. Kun olet kirjautunut portaaliin, voit halutessasi käydä Preferences-valikossa vaihtamassa kielivalintaa. 

 

Ohjaan muun Visma-sivustoa koskevan palautteesi eteenpäin. Kiitos palautteesta!

 

t. Petra/Asiakastuki

CONTRIBUTOR **

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Tämä on ihan käsittämätön asia tämä "asiakaspalvelu". Siihen on luvattu parannusta jo niin kauan, etten edes usko koko juttuun enää.

Itse onneksi osaan niin hyvin jo käyttää ohjelmia, etten juuri apua tarvitse tai kaipaa. MUTTA sitten kun sitä apua tarvitsee, niin se on yleensä todella akuutti asia. Ja sitä apua pitäisi tulla mahdollisimman pian. Mutta eihän sitä saa. Kyllä pistää niin vihaksi.

Meidät totutettiin vanhassa todella hyvään asiakaspalveluun, niin tämä tuntuu senkin takia aivan pohjanoteeraukselta.

Ei voi olla, että tuntikausia pitää jonottaa.... Itselläkin tästä on kokemusta, istuin kokouksessa ja kuuntelin sitä "ihanaa" samaa biisiä 3 tuntia.

Yritetään pärjätä, vaikka huonomminkin. Hymiö Silmänisku

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Hei

 

Tämä on viesti Petra Dufvalle ja tarkoitus on vastata hänen 5.2.2019 klo 15.52 lähettämään viestiin. Jotenkin musta nyt jo tuntuu, että vastaus menee viestiketjuun lähettämisjärjestyksessä siitäkin huolimatta, että painoin vastaa-toimintoa tuon Petran lähettämän viestin kohdalta!

 

Kysymykseni kuuluu, että millä tunnuksilla kirjaudutaan asiakasportaalinne, josta pääsen seuraamaan ticketin käsittelyä? Varmaankin jossain se on kerrottukin, mutta ainakaan näillä communityn tunnuksilla kirjautuminen ei onnistu. Ohjelma ilmoittaa: CustomerUser: "työsähköpostini" doesn't exist or is invalid, can't login! Jos kirjaudun profiilinimelläni työsähköpostin sijaan, ohjelma ilmoittaa: "Kirjautuminen epäonnistui! Syötit joko käyttäjätunnuksen tai salasanan väärin." Salasanan onnistun tänne communityyn näpyttelemään oikein.

 

Nolona tässä mietin, että pitäisi varmaan tämäkin tietää... kääk. En jaksa jonottaa puhelimessa, joten menköön näin julkisesti!

 

Asiakaspalvelusta ja tarkemmin communitystä, minä toivon selkeyttä ja perustoimintojen yksinkertaisuutta! Vähemmän on enemmän! En kaipaa avattaria, pokaaleja, titteleitä, tykkäys-mahdollisuuksia, tykätyimpien viestien listauksia ym. Ei ne haittaakaan, joskin toivon, että ensi sijaisesti panostetaan perustoimintoihin. Ja kuten kaikki tiedämme, makuja on monia! Erittäin hyvä kuitenkin tässä tilanteessa, kun Koski varsinkin tuottaa paljon haasteita, että on käyttäjien keskustelupalsta.

 

 

 

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Sama ongelma minulla, välillä tuntuu että virheilmoituksia tulee joka tuutista.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Tämä tiketti-järjestelmä ihmetyttää täälläkin kovasti. Miten sinne kirjaudutaan ja missä? Ohjeistus ei ainakaan ole kovin selkeä. Sähköpostiin tulleesta viestistä kun yrittää, siirtyy näkymä communityyn, jossa voit jättää uuden tiketin, mutta mitään vastauksia tai aikaisempia tikettejä tai tukipyyntöjä ei löydy?

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Hei,

Ei minullakaan ole oikeaa osoitetta tiedossa, ainoastaan tällä sähköpostiin tulevalla linkillä olen sinne päässyt. https://otrs-enterprise.visma.com/otrs/customer.pl

Tänään minun avoin tiketti suljettiin (ollut avoimena 115 pv) ja ilman mitään selostusta tai selvitystä että onko tämä asia mennyt eteenpäin.
Paljon tulee itse opiskelua tätä ohjelmaa, koska apua ei tahdo saada ja soittaessa tukipalveluun usein sielläkään ei osata vastata kysymyksiini.
Toivon totisesti, että tätä asiakaspalvelua kehitettäisiin!

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Hei,

 

Tikettijärjestelmään voi tällä hetkellä kirjautua kahdella tavalla. Joko Communityn kautta klikkaamalla "Support" ikonia ja linkkiä sen alta, tällöin kirjautuminen tapahtuu Communityn tunnuksilla. Jos olet jo kirjautuneena Communityyn, siirtyminen tikettijärjestelmään tapahtuu ilman erillistä kirjautumista.

 

Toinen tapa on kirjautua suoraan tikettijärjestelmään linkillä:

 https://otrs-enterprise.visma.com/otrs/customer.pl

Silloin käytetään tikettijärjestelmän omia tunnuksia, jotka ovat sähköpostiosoite ja salasana. Uuden salasanan voi tilata "Unohditko salasanasi" toiminnolla.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

(updated by Anu Tukia ‎19-02-2019 14:59 )

Hei, 

kiitos yhteydenotosta. Menen aina communitystä Supportin ja siirry omaan tikettijärjestelmään kautta. Tuolla ei kuitenkaan näy mitään (omat tiketit). Ei jättämääni tukipyyntöä saati vastausta siihen. Pystyn ainoastaan tekemään uuden tukipyynnön. 

Kun yritän kirjautua sähköpostiin tulleen linkin kautta, mikä on ilmeisesti sama kuin tuo laittamasi linkki, en pääse kirjautumaan. Kun tilaan uuden salasanan "unohditko salasanasi" toiminnolla, on myös communityn salasana vaihtunut, enkä siltikään pääse tiketteihini käsiksi. Jotakin minä en nyt tässä ymmärrä. Olisko tästä ihan webinaarin aiheeksi (luonnollisesti maksuttoman)? Pikaisella perusopetuksen pääkäyttäjien Wilma-kyselyllä saatte nopeasti tietoa, onko tämä kentällä yleinenkin ongelma.

Anu 

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Hei,

 

Teidän kohdalla kyseessä oli virheellinen asetus asiakastiedoissa. Nyt pitäisi tiketit näkyä oikein asiakasportaalin kautta. Tutkin mikä voisi olla pielessä tuon kirjautumisen kanssa suoraan tikettijärjestelmään, suosittelen käyttämään "Support" linkkiä Communityn kautta. Ohjevideo tästä aiheesta on hyvä idea, lisätään tämä InSchoolin ohjevideo kanavalle. Linkki ohjevideoihin löytyy Primuksesta "Muut toiminnot" lokerosta 'Ohjevideot' nimellä. Tässä on myös suora linkki https://www.dreambroker.com/channel/fte4k9ml/?q=#/menu

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Heti riensin tikettejäni tutkimaan. Oheinen ilmoitus tuli vastaan. Onkohan vika nyt täällä päässä?

Anu 

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

Hei,

 

Tämä on ongelma mikä on esiintynyt tikettijärjestelmässä. Ongelmaa tutkitaan parhaillaan. Pitäisi kuitenkin korjautua kun lataat sivun uudelleen.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Tukipalvelussa edelleen kehitettävää

No nyt näkyy hienosti. Kiitos! Kuljen Supportin kautta tiketteihin. Toivottavasti sähköpostilinkkikin saadaan joskus toimimaan.

Anu