peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted

Työjärjestys ei näy Wilmassa opettajalla, missä vika?

Hei,

 

Kurre ei ole kaikista vahvinta aluettani, niin osaako joku sanoa, että mistä johtuu, kun eräällä opettajalla ei näy työjärjestys Wilmassa (Kurresta siis). Tämän koulun muilla opettajilla näkyy, mutta ei tällä yhdellä. On uusi opettaja tällä koululla, mutta on kyllä ollut lukuvuoden alusta asti. Opettajalla ei ole "hetua Kurressa" --> tunnistetieto ei perustu henkilötunnukseen, johtuuko tästä, ei kai?

 

Avusta kiittäen

Piia

3VASTAUSTA3
CHAMPION ***

Vastaus: Työjärjestys ei näy Wilmassa opettajalla, missä vika?

(updated by Minna Suhonen ‎06-09-2018 14:59 )

Tarkista, että Kurressa oleva tieto on yhdistetty opettajan Primus-korttiin. Kurren perustietoikkunassa klikkaa Opettajat-välilehdellä ko. opettajan nimeä hiiren oikealla ja valitse "Avaa Primuksessa". Jos toiminto avaa Primuksesta oikean kortin, tämä asia on kunnossa. Jos tulee virhe niin ongelmassa on kyse väärästä/puuttuvasta tunnisteesta.

Vastaus: Työjärjestys ei näy Wilmassa opettajalla, missä vika?

Ei anna edes sitä vaihtoehtoa, että avaa Primuksessa. Eli ongelma siis saattaa johtua tuosta tunnistetiedosta. Täytyy yrittää muuttaa sinne se hetu ja katsoa mitä sitten tapahtuu. Kiitos!

Vastaus: Työjärjestys ei näy Wilmassa opettajalla, missä vika?

Kiitos Kiitos Kiitos, oli se tästä eli hetun puuttumisesta kiinni. Olisi pitänyt vaan uskoa itseensä; kiva, että täältä sai apua!

-Piia