peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Highlighted
CONTRIBUTOR **

Virheilmoitus arviointikirjoja päivitettäessä

Kun kurssi on arvioitu syksyllä, ei toimeenpanon jälkeen ole muodostunut uutta arviointikirjaa keväälle. En löytänyt syytä tähän, joten yritin päivittää arviointikirjan Kurressa. Sain ilmoituksen "Tunnistamattomat tiedot", jonka alla lukee virheen rekisterinä Kurssit ja tuntemattomana tietona kurssin (aineen) lyhenne, nimi ja luokka-aste. Mistä virhe voi johtua, en löytänyt kurssit-rekisterissä eroa tämän kurssin ja sellaisen kurssin välillä, jossa arviointikirja päivittyi normaalisti?

 

P.S. Pahoittelut, jos sama kysymys tuli kahdesti, kone takkuaa...

1VASTAUS1

Vastaus: Virheilmoitus arviointikirjoja päivitettäessä

(updated by Tommi Dahl VISMA ‎20-05-2019 13:57 )

Hei,

 

Tähän on vaikea antaa yksiselittäistä vastausta näkemättä, mutta arvailisin, että syksyn arviointikirja on luotu alunperin ilman, että sille olisi määritelty arviointikertoja, jolloin arviointikirjaan ei ole tullut mukaan kevään osuutta. Kun syksyn arviointikirjat on toimeenpantu ja suoritukset ovat jo siirtyneet oppilaiden opsiin, ei arviointikirjan päivitys kahdella arviointikerralla enää onnistu Kurresta, koska oppilaiden opsista ei löydy kahta luokka-asteen kurssia joissa olisi pelkkä valinta.

 

Jos näitä ei ole monta, niin suosittelen manuaalista korjausta:

 

  1. Avaa syksyn arviointikirja
  2. Lisää Arviointien alkamispäivät , Arviointien päättymispäivät ja Arviointien kurssit -kenttiin kevätlukukauden päivämäärät ja kevään kurssi. 
  3. Toimeenpane syksyn arviointikirja uudestaan, jolloin arviointikirja päivittyy kevään tiedoilla ja näkyy opettajille Wilmassa.