peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CHAMPION ***

Vuosiluokkiin sitomaton Koskessa

Hei!

 

Juttelin "jonkun" kanssa Visman asiakaspäivillä, joka muisteli, että tähän olisi ollut joku ratkaisu, mutta ei muistanut, mikä Hymiö Onnellinen Itse olen selvitellyt tätä tuen kanssa sähköpostitse, mutta ainakaan lokakuun lopulla ratkaisua ei ollut olemassa. Onko jollain vastaavaa ongelmaa?

 

Eli: vuosiluokkiin sitomaton oppilas on 9. luokalla. Hänen 8. luokan suorituksensa ilman vahvistusta siirtyivät Koskeen, mutta kun vaihdettiin luokka-aste 9:ään, niin suoritukset hävisivät Koskesta. Nyt näkyy pelkkä tyhjä 9. luokan välilehti. Miten saan kasiluokan suoritukset tarttumaan Koskeen?

4VASTAUSTA4

Re: Vuosiluokkiin sitomaton Koskessa

Hei,

 

Vuosiluokkiin sitomattoman opiskelijan suoritusten siirrossa on valitettavasti vielä haasteita. Tällä hetkellä vuosiluokan vahvistusta ei siirretä ollenkaan ja tästä syystä ei myöskään menneen vuosiluokan suoritukset jää Koskeen kun siirretään seuraavaa vuosiluokkaa.  Selvitämme tätä yhteistyössä Kosken kanssa miten vuosiluokkiin sitomattoman opiskelijan suoritukset tulisi siirtyä. 

CHAMPION ***

Re: Vuosiluokkiin sitomaton Koskessa

Kiitos tiedosta. Toivottavasti ongelma ratkeaa ennen kevään yhteishakua.

CONTRIBUTOR *

Vastaus: Vuosiluokkiin sitomaton Koskessa

Oma kokemus: Joulukuussa 22.12.2018 valmistunut peruskoululainen. Tiedot eivät siirry Koskeen. Koski-siirron virheilmoitus: "suoritukselta perusopetuksen luokka-aste/9 puuttuu vahvistu, vaikka opiskeluoikeus on tilassa Valmistunut.

 

Valmistunut oppilas on ollut vuosiluokkiin sitomattomassa opetuksesta. Saamani tiedon mukaan vahvistuksen päivämäärä ei siirry silloin Primuksesta Koskeen. Tieto pitää saada siirtymään, jotta kyseinen opiskelija siirtyy Koskeen peruskoulunsa päättäneenä. Milloin asia on tarkoitus saada toimimaan?

Highlighted
CHAMPION ***

Vastaus: Vuosiluokkiin sitomaton Koskessa

Alkoi tulla jo paniikki tämän meidän ysiluokkalaisen kanssa... Mutta tein näin: vaihdoin oppilaan luokan ja luokka-asteen takaisin kasille, otin pois rastin "Vuosiluokkiin sitomaton",  vaihdoin Koulun tiedot-rekisterissä  viime lukuvuoteen ja siirsin Koskeen. Kasiluokan suoritus tuli Koskeen näkyviin. Sitten vaihdoin vain takaisin nykytilanteeseen (eli myös sen vuosiluokkiin sitomaton -rastin paikalleen) ja kaikki kunnossa . Kasiluokan suoritus näkyy omalla välilehdellään (tosin vahvistettuna, vaikkei näillä vsop-tyypeillä kai pitäisi).  Ja oppilas näkyy nyt myös suoritusrekisterissä.