peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Meillä olisi tarvetta sellaiselle toiminnolle Wilmassa, mihin opettaja voisi kirjata ylös esim. yhteydenotot (lähinnä soitot) kotiin huoltajille (koti/koulu -yhteistyö, mitä puhuttu/sovittu). Onko jollain tällainen otettu käyttöön ja jos niin millä tavalla? Kuulin, että eräässä koulussa meillä tätä on tehty Tuen asiakirjaan Muistio (opilliset asiat), mutta minusta se ei ehkä ole oikein oikea paikka, mutta mikä olisi?

 

Jään mielenkiinnolla odottamaan, jos joku olisi jo keksinyt tähän ratkaisun :-)

6VASTAUSTA6

Re: Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Tämä onkin hyvä kysymys ja keskustelunaloitus! Mekin täällä mielellämme kuulisimme käyttökokemuksia ja ehdotuksia. Jos teillä on tälläiselle toiminnolle Wilmassa erityistä tarvetta tai toiveita, niin laittakaa myös rohkeasti meidän ideapankki-sivulle viestiä. 


Terveisin, Jenny
Anna mielellään "peukkua" jos vastaus oli hyödyllinen, ja merkkaa Hyväksy ratkaisuksi jos sait vastauksen kysymykseesi.
Tämä auttaa muita Communityssa Hymiö Onnellinen
Highlighted

Re: Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Laitoin tämän ideapankkiin, käykää peukuttamassa, mikäli muillakin olisi tarvetta ja vaikka lisäideoimassa :-)

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Hei

 

Meille tuli juuri viime viikolla kyselyä kouluilta tällaisesta lomakkeesta. En viitsisi itse lähteä sellaista tekemään, jos saataisiin Vismalta valmis toiminto.

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Hei,

tätä pohdiskeltiin täälläkin. Opiskelija -rekisterin kenttäeditorista löytyy kentät yhteydenottopäivä, syy yhteydenottoon (yhteydeoton syyt -rekisteri, mihin voi luoda omia syitä), yhteystyyppi, yhteydenoton kesto, yhtedenoton opettaja, osapuolet. lisätietoja jne. Lomake-editorissa ajattelin tehdä lomakkeen, jolla nämä voi sitten kirjata Wilmassa. Haluaisin, että nämä tiedot näkee sitten vain oppilasta opettavat opettajat, mutta en ole vielä päässyt niin pitkälle.

Anu 

 

Vastaus: Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Anu, tämä kuulostaa hyvältä. Ainoa asia, mitä mietin on se, että toimiiko tämä sellaisena "jatkuvana kirjauspaikkana" eli tarkoitan sitä, että kirjauksia tulisi useampia (samalle oppilaalle esim. useampi kuukaudessa / kaikki alakoulun yhteydenottojen kirjaukset). Saatan miettiä tätä nyt liian vaikeasti, mutta saako siis opiskelijarekisteriin tehtyä lomaketta, jossa kentät täytettävissä useamman kerran eli samalla logiikalla kuin esim. Hakemukset ja päätökset, pedagogiset asiakirjat (uuden rekisterikortin luominen sallittu)? Saako kukaan kiinni mitä tarkoitan?

CONTRIBUTOR ***

Vastaus: Wilma: yhteydenotot huoltajiin, kirjauspaikka?

Hei, 

ymmrrän mitä haet. Eli rivejä tulisi lisää niin paljon, kun on tarve kirjata. Uskoisin, että saa toimimaan näin, mutta varmuutta ei ole. Osaisiko Jenny sanoa, kannattaako tätä näin ryhtyä rakentamaan?

Anu