peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
CONTRIBUTOR ***

Wilmasovelluksen toimiminen tuntimerkintöjen osalta

Toimiiko Wilmasovellus tuntimerkintöjen osalta oikein? Olen havainnut (Samsung J5 ja iPhone SE), että tuntimerkinnöistä saattaa tulla ilmoitus varsinkin opettajan muut merkinnät tapaa käyttäen, mutta sovelluksessa ei tuntimerkintää näy.

 

Sama on toistunut myös tuntimerkintöjen luokitusta käytettäessä. Primuksen puolella ilmoitus uudesta merkinnästä on voimassa? Onko vika mahdollisesti laitekohtainen vai onko softassa bugi?Saa peukuttaa, jos oli hyötyä tai apua Hymiö Erittäin onnellinen
2VASTAUSTA2
Highlighted
CHAMPION **

Re: Wilmasovelluksen toimiminen tuntimerkintöjen osalta

Meillä oli eilen myös keskustelua tästä. Kollega oli huomannut että vaikka hän oli ilmoittanut lapsensa sairaaksi sovelluksen kautta niin koulussa ei tätä poissaoloilmoitusta nähty (eikä ollut kuulemma ensimmäinen kerta). Sitten hän oli myös huomannut että kaikki Wilma-viestit eivät myöskään näy sovelluksessa. Olisiko jokin bugi nyt liikkeellä? Toivottavasti Visma tutkii tämän asian.

CHAMPION ***

Re: Wilmasovelluksen toimiminen tuntimerkintöjen osalta

Meille tuli viesti huoltajalta juuri tuosta, että aamulla sovelluksella laitettu sairaspoissaolotieto ei ole tallentunut. Tarkistimme vielä Primuksestakin, että vasta 09:30 maissa huoltaja on ilmoittanut lapsen sairaaksi sen jälkeen, kun opettajalta oli tullut selvitettävät tuntimerkinnät. Mitään tietoa ei siis ole Primukseen tallentunut aiemmasta yrityksestä. Laitoin tämän asian tikettinä Vismalle.