peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Tunnistelaput

Primuskannan siivous -Webinaari 8.2.2019

Leena Tuomisto VISMA 18-01-2019 10:25

Hyvässä järjestyksessä olevaa tietokantaa on sujuva käyttää! Ohjelmia pystyy silloin hyödyntämään tehokkaammin ja oikea tieto löytyy helposti oikeasta paikasta. Osallistu siivouswebinaariin ja “konmarita” Primuksenne kuntoon. Tässä webinaarissa kerrotaan miksi siivousta kannattaa tehdä, mitä siinä on syytä ottaa huomioon ja mitä ja miten kannattaa ylipäätään siivota, ettei saa aikaan vain uutta sotkua. Siivoustalkoissa käydään läpi mm.:- Kenttäasettelut- Käyttäjäoikeudet- Opetussuunnitelmat, kurssit, arvosanat- Tulosteet ja lomakkeet- Rekisterien sisällötja paljon muuta Ilmoittaudu mukaan webinaariin tämän koulutuskalenterin kautta. Sata (100) ensimmäistä mahtuu mukaan ilmoittautumisjärjestyksen mukaisesti. Henkilökohtainen osallistumislinkki lähetetään sähköpostitse päivää ennen webinaarin alkamisajankohtaa.Webinaarin lopussa on mahdollista esittää kysymyksiä. Mikäli emme ehdi vastaamaan kaikkiin kysymyksiin webinaarin aikana, niin lähetämme vastaukset sähköpostitse webinaarin jälkeen. Ilmoittautuneet saavat webinaarin jälkeen linkin tallenteeseen, joten koulutuksen voi katsoa myös jälkikäteen ja useaan kertaan.

  • Vastaukset 0
  • kehut 0
  • Näytöt 15
Ilmoitukset
Kaikkia asiakkaitamme koskevat asiat, kuten tiedotus ja kehitystoiveet, löydät menemällä
Visma InSchool -PÄÄSIVULLE

Pääsivulla tehty tiedonhaku kattaa aina koko InSchoolin, kun muilla alueilla hakusi kohdistuu vain käsillä olevaan alueeseen.

Mikäli et löydä tietoa tai asia on arkaluonteinen, voit myös jättää tiketin henkilökohtaista palvelua varten allaolevan Support-kuvakkeen kautta.

Om du inte hittar det du söker, eller om ditt ärende är av känslig natur, kan du lämna en ticket via Support-ikonen nedan för att få personlig service.