peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
(updated by Jenny Widlund VISMA ‎13-03-2019 13:08 )
Leena Tuomisto
  • 0 Vastaukset
  • 2 kehut
  • 640 Näytöt

Helpotusta pääkäyttäjän työhön

 

Tuntuuko siltä, että pääkäyttäjätyöhön ei ole koskaan riittävästi aikaa, ja kallisarvoista työaikaa joutuu käyttämään pelkästään tulipalojen sammuttamiseen?

Tiedämme, että mikään järjestelmä ei yksinään automatisoi tietojen hallintaa. Ohjelmien hyödyntäminen edellyttää suunnittelua, koordinointia ja soveltamista oman organisaation prosesseihin.

 

Vismalta on saatavilla nyt ihan uudentyyppisiä palveluita pääkäyttäjätyön tukemiseen ja ylläpitotyön tehostamiseen. 
Palvelujen tavoite on ohjelmakäytön hyödyntämisen maksimointi

  • oikea tieto
  • oikeassa paikassa
  • oikeaan aikaan
  • oikean muotoisena.

Pääkäyttäjän tukipalvelu

Pääkäyttäjän tukipalvelu on SaaS-palveluun kuuluville peruskouluille ja lukioille suunnattu kokonaisratkaisu, joka alkaa aina Primuksen siivouksella. Siivouksen  jälkeen siirrytään sulavasti jatkuvan palvelun muotoon.

Kunnan oman sisällöllisen pääkäyttäjän tietyt ylläpitotehtävät siirtyvät Visman hoidettavaksi.

Kunnan pääkäyttäjä konsultoi säännöllisesti Vismalla nimettyä yhteyshenkilöä ohjelmakäytön kokonaissuunnittelussa ja askarruttavissa kysymyksissä.

Ohjelmakäyttö standardisoituu ja sitä mukaan koko organisaatio pystyy hyödyntämään ohjelmia optimaalisesti. Kouluhallinnosta tulee tehokaampaa ja resursseja säästyy tulipalojen sammuttamisesta niiden ehkäisyyn kokonaan.

Varaa aika maksuttomaan esittelyyn.

 

Primuskannan siivous

Jos akuutein kompastuskivi on Primukseen vuosien saatossa kertynyt sekasotku ja organisoinnin puute, kannan siivous pelastaa tilanteen. Siivouksen jälkeen pääkäyttäjän on helppo jatkaa ohjelmakäytön kehittämistä ikään kuin puhtaalta pöydältä.

 

Jos omassa organsaatiossa ei ole resursseja kannan siivoamiseen, se on saatavilla Vismalta tilaustyönä. Siivousta voi kaivata tyypillisesti kenttäasettelut, käyttäjäryhmät, opseihin liittyvät asiat, tulostuseditori jne. Vismalta tilattuun siivoukseen voi sisältyä nämä kaikki tai vain osa. Siivous Visman toimesta edellyttää SaaS-sopimusta.

Lisätietoja kannan siivouksesta Visman toimesta: konsultointi.inschool.fi(at)supportvisma.com

 

Jos päädytte omatoimiseen siivoamiseen mutta kaipaatte siihen vinkkejä, niin avuksi löytyy Primuskannan siivous -webinaaritallenne.

Jos tarvitsette vielä tarkempaa ohjenuoraa siivoustyöhön, on saatavilla myös kokonainen siivouspaketti, joka webinaaritallenteen lisäksi sisältää kirjalliset ohjeet, kolmen tunnin konsultaation sekä standardikenttäasettelut yleisimpiin rekistereihin. 

Lisätietoja siivouspaketista: konsultointi.inschool.fi(at)supportvisma.com

 

 

Edit: Tätä artikkelia on muokattu. Tarkemmat tiedot tuotepaketeista ja palveluista löydät Info-sivulta.