Mine områder

Logg inn Gå til de områdene du ønsker å legge til og velg "Legg til i Mine områder"
Informasjon for alle kunder av Visma Software AS
avbryt
Viser resultater for 
Søk heller etter 
Mente du: 

Er bedriften din en digital sinke?

(updated by Klara Vatten VISMA ‎10-01-2019 13:49 )
Klara Vatten

For andre år på rad lanseres Vismas Digital Index - en undersøkelse om digital modenhet i norske bedrifter. Fjorårets rapport viste at halve bedriftsnorge er digitale sinker. Digitaliseringsgraden var kun på 46%. Dessverre tyder årets Digital Index på at norsk næringsliv seiler akterut på digitalisering. På et år har digitaliseringsgraden kun økt et lite prosentpoeng til 47%. Utviklingen går for sakte i en tid der endringer må skje fort.

 

Vi kan nok alle kjenne på disse utfordringene i arbeidsdagen. Tenker for oss selv at “det må da finnes en bedre måte å gjøre dette på?”. Sannsynligvis har flere kjedelige og repetitive oppgaver i arbeidsdagen din allerede blitt automatisert. Men, fungerer de like optimalt som det de ble forespeilet? Kunne de nye verktøyene blitt brukt på en bedre måte?

 

Vismas Digital Index 2018 gir innsikt i hvor digitalisert norsk næringsliv er på ulike områder. Kanskje ligger din bedrift foran konkurrentene på noen prosesser, men ikke på andre? Du vil også se eksempler på bedrifter som har automatisert disse prosessene, og ikke minst få innsikt i hva som kan gjøres og gode råd til hva du bør tenke på før du automatiserer reiseregningene dine for eksempel.

 

Selv om Vismas Digital Index først lanseres den 8. November, kan du allerede nå registrere deg for å få rapporten rett i innboksen din på lanseringsdagen.

 

Få tilsendt en rykende fersk Digital Index

 

Mer informasjon rundt lanseringen finner du på besøke Visma Software Norge sin Facebookside.