peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 14:04
Miksi tiedoston sisäänluvusta tulostuu vain käynnistyssivu ja nollalista?    Tarkista että, - tiedoston kaksi ensimmäistä merkkiä ovat sen yrityksen yritystunnus, johon tiedostoa luetaan - tiedoston alussa ei ole tyhjiä rivejä tai tyhjiä kenttiä rivin alussa - käyttäjällä on riittävät oikeudet hakemistoon, jossa tiedosto sijaitsee
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:45
Miksi kirjoitin ei tulosta käynnistämääni listaa/raporttia?   Tarkista että,   -  onko aikaisemmin käynnistetty työ kesken, oma työsi odottaa jonossa. Erätyöt (YLERAT) – Erätyö-sivulta, näet jonossa olevat työt eräsuoritin kohtaisesti. -  erätyösuoritin on käynnissä, jos käynnistit listan/raportin erätyönä muu ajoluokkaan.  -  YLTULO listat. Toiminnossa ei saa olla enempää kuin .999 saman toiminnon listoja.   Poista vanhoja painikkeella saat poistettua vanhat listat päivämäärä rajausta käyttäen. Tarvittaessa uuden erätyösuorittimen voi käynnistää sovelluksesta Erätyöt (YLERAT) – Eräsuoritin-sivu – Uusi suoritin – Hyväksy ehdotetut oletukset.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:15
Tilivuoden päätösajo/Reskontrien tilastovuoden päätösajo ei käynnisty.   Ohjelma ilmoittaa; ajo on jo käynnissä. Jos tilivuoden päätös tai tilastovuoden päätös -toiminnoista palataan Kirjoitin valinnat –näytöltä pois käynnistämättä ajoa, ohjelmaan jää muistiin tieto, että ajo on käynnistetty, vaikka ajoa ei todellisuudessa käynnistettykään. Uudelleen käynnistettäessa ohjelma antaa ilmoituksen ’ajo on jo käynnissä’. Tilanne voidaan korjata YLKO11 –toiminnolla, jollei ajoa ole käynnistetty tai se ei ole erätyöjonossa. Ajon tila muutetaan nollaksi, 0 = ei käynnissä. Tilan muuttamisen jälkeen ajo käynnistetään normaalisti.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:12
Onko laskun kausi tiedon muuttaminen mahdollista?   Avoimen ostolaskun kauden voi muuttaa edelliselle avoimelle kaudelle. Tämä ominaisuus on tehty, jotta laskut saadaan maksuun jo ennen laskun varsinaista kautta. Kausi ei muutu kirjanpitoon.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:11
Mihin tallennetaan toimittajalla tarvittava verkkopalvelutunnus sähköisiä laskuja varten? Verkkopalvelutunnus määritellään käyttöön ORPARA/Tarkistukset -sivulla Verkkopalvelutunnukset käytössä -kohtaan ruksi. Määrittelyn jälkeen ORTOIM/Perustiedot -sivulle avautuu kaksi kenttää verkkopalvelutunnuksia varten.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:10
Laskun mitätöinti (ORLAMI) tehdään samalle tositenumerolle ja kaudelle kuin alkuperäinen lasku on ollut. Jos kyseinen kausi on suljettu, ohjelma ilmoittaa virheilmoituksen: ”Kausi virheellinen”. Tällöin pitää mitätöinti tehdä avoimelle kaudelle eli vaihtaa kausitieto. Lisäksi pitää vaihtaa myös tositenumero, koska samaa tositenumeroa ei voi käyttää eri kausilla. Jos kausitietoa ei vaihdeta, ohjelma antaa virheilmoituksen: ”Tosite on jo olemassa toisella kaudella”.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎14-03-2019 14:07
Miten saa listattua toimittajan y-tunnuksen?   Valitsemalla Toimittajalistalle (ORTOLI) mukaan Lisärivit – Osoitetiedot. Lisäksi toimittajan y-tunnus näkyy ORTOIM toiminnon selailuikkunassa, jonka tiedot voidaan viedä exceliin ”Excel” –painikkeella.
Näytä koko artikkeli