peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Lajitteluperuste:
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 13:57
Tarpeetomat käyttäjät poistetaan YLKAYT/Perustiedot sivulla. Hae käyttäjä ja valitse roskakori -painike. Toiminnon Plus-oikeudet välilehdellä voidaan käyttäjälle määritellä vaihtoehtoisesti Päättymispäivä, minkä jälkeen kirjaantuminen järjestelmään ei enään onnistu.  
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 13:57
Käyttäjä on unohtanut salasanan, miten salasanan pääsee vaihtamaan tietämättä vanhaa salasanaa? Kun pääkäyttäjän käyttäjätiedoissa (YLKAYT/Järjestelmäkohtaiset) on määritelty tieto Järjestelmän pääkäyttäjä, pääkäyttäjä voi vaihtaa käyttäjän salasanan tietämättä vanhaa.
Näytä koko artikkeli
updated by Maarit M VISMA ‎28-03-2019 13:55
Käyttäjä perustetaan Käyttäjät (YLKAYT) –toiminnolla. Muuta näyttö uusi-tilaan. YLKAYT/Perustiedot –sivulla annetaan käyttäjätunnus ja nimi. Tallenna. Anna Plus-oikeudet sivulla tarvittavat oikeudet käyttäjälle. Liitä käyttäjä tarvittaviin yrityksiin Yritykset –sivulla ja anna oletuskirjoitin.
Näytä koko artikkeli
Anssi K VISMA
Kun pilvipalvelumme sisäänkirjautuminen pyytää sinua vaihtamaan salasanasi tai sinun pitää salasanan resetoinnin jälkeen asettaa uusi salasana, muistathan, että uuden salasanan tulee täyttää seuraavat ehdot:   Salasana ei voi sisältää käyttäjätunnusta. Salasanan tulee olla vähintään 8 merkkiä pitkä. Salasanana ei voi käyttää kahdeksaa edellistä salasanaa.   Lisäksi salasanassa tulee käyttää kolmea seuraavista neljästä merkkivaatimuksesta:   Isoja kirjaimia (A-Z) Pieniä kirjaimia (a-z) Numeroita (0-9) Erikoismerkkejä (~!@#$%^&*_-+=`|\(){}[]:;"'<>,.?/)
Näytä koko artikkeli